Siema kupilem gre guild wars Nightfall czy to dobry wybór mam zamiar grać Derwiszem ale niewiem co bede brał na drugą specializacje doradzcie mi cos. Aktulanie czekam za Przesylką w piątek powinna dojść
Kupilem guild wars
Ja wole normalne GW
Siemka, ja sam gram w GW jakiś czas, więc postaram Ci się pomóc.
Powiem Ci tak, nie od zaraz musisz brać drugą klasę, gdyż nie jest to wymagane.
Może zagraj tylko klasą derwisza, a potem dokonaj wyboru, ja tak uczyniłem.
Sam zaczynałem od Night Fall, jednak Mesmerem.
Moja rada, pograj, a przekonasz się czego Ci brakuję i co potrzebujesz. Jak będziesz chciał pomocy, bądz rady pisz na szept do Kebra Kusiciel.
ok dzieki za pomoc jako grógi dodatek planuje kupić Faction ale jeszcze troche poczekam
ok dzieki za pomoc jako grógi dodatek planuje kupić Faction ale jeszcze troche poczekam
ja ci mogę sprzedać factions za 30 zł dawałem nawet link do aukcji na allegro na forum... co do podkasy to wez byle co bo potem i tak mozesz sobie dowlonie zmieniac .
ja ci mogę sprzedać factions za 30 zł dawałem nawet link do aukcji na allegro na forum... co do podkasy to wez byle co bo potem i tak mozesz sobie dowlonie zmieniac .
brawo. ty mu dajesz swoje konto w factions, a on ma osobne konto do swojego dodatku. fajnie go chcesz w balona zrobic...(bo nie da si epolaczyc 2 kont )
brawo. ty mu dajesz swoje konto w factions, a on ma osobne konto do swojego dodatku. fajnie go chcesz w balona zrobic...(bo nie da si epolaczyc 2 kont )
po pierwsze to skąd wiesz że on kupił konto utworzone a nie klucz który przecież można dodać do mojego konta jakby kupił odemnie prawda? więc nie ..... ... tak tylko mu zaproponowałem
ale jeszcze troche poczekam
dlatego, ze on chce kupic to dopiero za jakis czas, czyli w swojeg GW bedzie juz gral, a co za tym idzie: bedzie mial swoje konto.
aaaa a Ja dałem d*py bo zgubiłem gdzieś moją kartę z kodem na konto ;(
PS :Guild Wars : Factions to najnowszy dodatek
Ja wole normalne GW biggrin.gif
tylko problem w tym ,że w Propie gra mało ludzi.
Co do autora to radzę zrobić Patrona ponieważ jest ich mało, dobra profesja i w Nightfall masz wszystkie skille i nie potrzeba kupować innych części. Tylko te sety są trochę... delikatnie mówiąc niestosowne.
tylko problem w tym ,że w Propie gra mało ludzi. Co do autora to radzę zrobić Patrona ponieważ jest ich mało, dobra profesja i w Nightfall masz wszystkie skille i nie potrzeba kupować innych części. Tylko te sety są trochę... delikatnie mówiąc niestosowne.
Malo osob?Grales na angielskim czy tylko na polskim?No chyba ze dawno grales
PS :Guild Wars : Factions to najnowszy dodatek
no Ciebie chyba Bozia opuściła Toż Eye of the North jest najnowszy!
Lepiej, Factions to najstarszy z trójki dodatków
aaaa a Ja dałem d*py bo zgubiłem gdzieś moją kartę z kodem na konto ;( PS :Guild Wars : Factions to najnowszy dodatek
EDIT@ :
Znalazłem kartę ^^
A no tego nie róbcie szumu..
to miało być pytanie , lecz zamuliłem ze znakiem zapytania
a więc tak to miało wyglądać
PS :Guild Wars : Factions to najnowszy dodatek ?
================================================
wypraszam sobie posty tego typu =/
A coż ja Ci na to poradze toz ja Cie tylko upomnialem xD A to jest tak ze faction itd. to częście gry, a Eye of the north to to dodatek... sory za bledy ale musiałem pisać jedną ręką xD
Factions i Noghtfall to części gry a Eye of the north to dodatek wymagający Propa.
A co do pytania derwiszem nie grałem ale mój kolega gra od 2lat derwem ma od zarąbania tytułów i zarąbisty build ale on ma wszystkie części i eye of the north to ma elite skille itd.
Wiem że Derw jest w pve zarąbisty natomiast w pvp tylko z bardzo dobrym buildem, w pvp najlepszy według mnie jest assasin ale on znowu w pve najsilniejszy nie jest jest.Graj patronem albo derwem XD.
Ja tam gram wojem i jest spoko jak chce w luksonów pobić to na aska wchodzę i tyle.
Prop, Faction, Nightfall to nie kolejne części gry bo tak to w 2009/2010 premiere mialby Guild Wars 4... To są po prostu kolejne kampanie.
Siema kupilem gre guild wars Nightfall czy to dobry wybór mam zamiar grać Derwiszem ale niewiem co bede brał na drugą specializacje doradzcie mi cos. Aktulanie czekam za Przesylką w piątek powinna dojść