Kupno AoC

Witam, jestem zainteresowany grą AoC. Chce kupić wersję pudełką używaną na allegro za 6 zł, gdyż moje łącze nie pozwala na pobranie gry. Czy jeżeli kupię grę z tej aukcji http://allegro.pl/age-of-conan-hyborian-adventures-pl-i2838234293.html to zostanie mi dużo patchy do pobierania ? Czy gra nadal jest żywa, można spotkać w świecie graczy ? Czy ogólnie warto w mojej sytuacji zainwestować w grę ? pozdrawiam i dziękuję za pomoc

Patchy jest masa. Niestety ale z 10 gb bedzie. Poza tym gra jest straszną stratą czasu gdy nie płacimy.

do 80 można sobie fajnie pograć, potem lepiej jest płacić

i pustki troche są w lokacjach

UP- Nie lepiej. Potem trzeba. Inaczej nie zdobędzie się najlepszych zbroi w całej grze. Czyli coś za coś.

To na czym gra ma zarabiać / utrzymać się -z reklam na stronie czy z darowizn ?? Jak się podoba to grać i płacić i nie marudzić , pustek nie ma na serwach(przynajmniej na fury ) ludzi pełno.

Up- Skoro gra ma być F2P to chcę być na równi z innymi a w IS powinny być tylko jakieś dodatki , kostiumy itp. A jeśli ktoś kto płaci ma całą zbroję T3 i niszczy team z graczy F2P jak leci to nie jest trochę fair i gra staje się P2W

Miej pretensje do ludzkiej chamskiej mentalności , że nie chcą wydawać paru groszy na abonament bo gra p2p jest fe,be i do kitu ,ale w is potrafią zostawic wielokrotnie więcej pieniędzy

Jeżeli patchy jest 10 Gb to chyba raczej z rezygnuję. Sama instalka ma 7 GB, gdyby było ich koło 5 to skusiłbym się bo od roku nie moge znaleźć mmo dla siebie.

Myslałem nad GW2, ale wątpię, że mi ruszy na AMD 1,8 ghz, 1,5 gb ram karcie geforce 7600 gs

Masz rację. Nie ruszy ci

Na takim sprzecie to i AoC ci nie ruszy, wiec zapomnij o tej grze.

Czyli na początkowych lvl kupowanie abonamentu mija się z celem??

Up- Tak. Tortage i dalsze misje w swojej ojczyźnie da się jakoś ugrać. Dalsze twierdzę T1,T2 i T3 są zablokowane dla free ale tylko tam można dostać surówce na zbroje PvP czyli w sumie najlepsze w grze. No i oczywiście ograniczenia golda też bolą bo itemki do craftu potem drogo chodzą.

Witam, jestem zainteresowany grą AoC. Chce kupić wersję pudełką używaną na allegro za 6 zł, gdyż moje łącze nie pozwala na pobranie gry. Czy jeżeli kupię grę z tej aukcji http://allegro.pl/age-of-conan-hyborian-adventures-pl-i2838234293.html to zostanie mi dużo patchy do pobierania ? Czy gra nadal jest żywa, można spotkać w świecie graczy ? Czy ogólnie warto w mojej sytuacji zainwestować w grę ? pozdrawiam i dziękuję za pomoc