Kupno Black Desert za złotówki

Witam. Szukam poradnika w jaki sposób można zakupić tą grę w polskiej walucie, gdyż niestety nie mam dostępu do dolarów. Za pomoc z góry dziękuję i przepraszam za tak głupie pytanie.

Możesz kupić w większości kiosków albo w niektórych sklepach paysafecard który potem po prostu wpisujesz na stronie gry i nim płacisz, musisz kupić paysafecard za 140 zł i zostanie ci z 9 zł z tego ;p Zawsze też możesz poczytać poradniki i zmienić walutę na dolary wtedy będziesz miał za 130 zł i widzę ze chyba tak masz.

Albo po prostu zapłać kartą. Ja zapłaciłem normalnie kartą i bank automatycznie zrobił przewalutowanie na euro, co wyszło w sumie jakieś 3zł drożej.

Ja płacę za wszystko kartą nawet jak zakup jest w dolarach/euro i wszystko jest ok

Dokładnie samo z automatu przewalutowywuje.

PSC za 130 zł też starczy, tylko przy kupnie trzeba wybrać region USA wtedy zmieni na dolary :)

Ja przedwczoraj kupowałem 2k DC i zapłaciłem coś 79 zł.

Ja płaciłem przez paypal który sam przewalutowuje, tylko że jeśli nie masz konta bankowego to ktoś bedzie ci musial przelać kase na konto paypal.

Ja też w taki sposób płaciłem i nie miałem żadnych problemów

Witam. Szukam poradnika w jaki sposób można zakupić tą grę w polskiej walucie, gdyż niestety nie mam dostępu do dolarów. Za pomoc z góry dziękuję i przepraszam za tak głupie pytanie.