Mam pewien problem. Chciałbym zakupić grę (PES 2014) jednak gra nie posiada oficjalnej wersji cyfrowej. Problem w tym że w chwili obecnej nie posiadam żadnego napędu DVD ze względu na zmianę płyty głównej. Czy istnieje możliwość ściągnięcia gry scrackowanej, przy oryginalnym kluczu? I nie będzie problemów z online?
Kupno cd-keya
Mysle ze nie powinno byc problemow ale moge sie mylic.
Ja tak zrobilem z jakas gra... nie dokonca pamietam jaka. Ale wiem ze sama plyta od oryginalnej gry mi sie ostro porysowała. Wiec z torrentow zassalem obraz i wpisalem klucz z oryginału. Teraz tylko nie pamietam czy trzeba bylo ja i tak krakowac czy nie, hmmm. Bo jezeli i tak bedziesz musial uzyc cracka to mozesz miec potem problemy jak wyjdzie jakis patch do gry.
Cracki wychodzą stosunkowo szybko, a wydatek rzędu 180 zł a 90zl to duża różnica :-). Chodzi mi raczej czy crack ma wpływ na online. Ewentualnie zamiast crackow są obrazy tzw mini image a wtedy chyba nie ma znaczenia patch (chyba)?
Będziesz musiał zamontować chyba obraz alkoholem bądz daemonem
ściągnij czystą grę i nie wrzucaj cracka wtedy to będzie czysta gra
anyway tu masz wersję cyfrową : http://www.keye.pl/g...roduct/id/12628 (nie oficjalna bez pliku do ściągnięcia)
Jeśli GRA jest na platformie STEAM lub Origin to z łatwością po kupnie jej można pobrać przez owe platformy.
Pisałem że gra nie ma oficjalnej wersji cyfrowej. No nic, kupie, zobaczymy. Mam nadzieje ze problemów nie będzie
Klucz chce właśnie nabyć na keye.pl
Mam pewien problem. Chciałbym zakupić grę (PES 2014) jednak gra nie posiada oficjalnej wersji cyfrowej. Problem w tym że w chwili obecnej nie posiadam żadnego napędu DVD ze względu na zmianę płyty głównej. Czy istnieje możliwość ściągnięcia gry scrackowanej, przy oryginalnym kluczu? I nie będzie problemów z online?