Cześć zastanawiam się własnie nad kupnem jakiegos shotera który by zapewnił rozrywke na dłuższy czas. Moje aktualne typy nad którymi się zastanawiam to:
BF 4
Battlefront
Tom Clancy's Rainbow Six Siege
Która polecacie ?
Cześć zastanawiam się własnie nad kupnem jakiegos shotera który by zapewnił rozrywke na dłuższy czas. Moje aktualne typy nad którymi się zastanawiam to:
BF 4
Battlefront
Która polecacie ?
bf4 - z pewnością jest to gra w którą można pograć dłużej Wcześniej gra była bardzo niedopracowana, teraz jest podobno OK ale jak z populacją to nie wiem
battlefront - jeśli jesteś fanem to być może, jeśli nie to nie polecam, gra nastawiona na trzepanie kasy z logo SW (w podstawce chyba 3-4 mapy są więc to powinna być jakaś beta a nie pełnoprawna gra )
Rainbow Six Siege - nie grałem
tak więc polecam CounterStrike (żarcik)
Zdecydowanie z tych gier poleciłbym BF4 z wszystkimi dodatkami
Battlefield 4
A najlepiej Bad Company 2
Polecam BF4+Premium. Gra mnóstwo ludzi, serwery są pełne, dodatkowo rozgrywka jest świetna. Co do Bad Company 2 to moim zdaniem jest to najlepsza część serii (obok 1942), a dodatek Vietnam jest tak świetny, że brakuje słów Minusem BC2 jest to, że na multi gra bardzo mało osób. Jeśli chodzi Ci o rozgrywkę singleplayer polecam BC2, jeśli multi to BF4.
Ja polecam TC R6: Siege, jeśli masz z kim grać, ponieważ owa produkcja jest nastawiona na team play i właśnie wtedy daje najwięcej radości.
BF4 chyba, że grałeś w poprzednie części długoo.. jak tak to bierz battlefronta...
BF4 chyba, że grałeś w poprzednie części długoo.. jak tak to bierz battlefronta...
Nie bierz, nawet jeśli grałeś. Battlefront to niestety gra na parę godzin.
BF4 + premium (bez tego nie ma co kupować)
Rainbow Six! Zdecydowanie. Grałem w becie i sam mam zakupione
rainbow six! naprawdę dobra gra
BF 4
Battlefront
Która polecacie ?