Kupno gry FPS który wybrać?

Cześć zastanawiam się własnie nad kupnem jakiegos shotera który by zapewnił rozrywke na dłuższy czas. Moje aktualne typy nad którymi się zastanawiam to:

BF 4

Battlefront

Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Która polecacie ? :)

bf4 - z pewnością jest to gra w którą można pograć dłużej :P Wcześniej gra była bardzo niedopracowana, teraz jest podobno OK ale jak z populacją to nie wiem

battlefront - jeśli jesteś fanem to być może, jeśli nie to nie polecam, gra nastawiona na trzepanie kasy z logo SW (w podstawce chyba 3-4 mapy są więc to powinna być jakaś beta a nie pełnoprawna gra :P)

Rainbow Six Siege - nie grałem

tak więc polecam CounterStrike :D (żarcik)

Zdecydowanie z tych gier poleciłbym BF4 z wszystkimi dodatkami :)

Battlefield 4

A najlepiej Bad Company 2 :D

Polecam BF4+Premium. Gra mnóstwo ludzi, serwery są pełne, dodatkowo rozgrywka jest świetna. Co do Bad Company 2 to moim zdaniem jest to najlepsza część serii (obok 1942), a dodatek Vietnam jest tak świetny, że brakuje słów :D Minusem BC2 jest to, że na multi gra bardzo mało osób. Jeśli chodzi Ci o rozgrywkę singleplayer polecam BC2, jeśli multi to BF4.

Ja polecam TC R6: Siege, jeśli masz z kim grać, ponieważ owa produkcja jest nastawiona na team play i właśnie wtedy daje najwięcej radości.

BF4 chyba, że grałeś w poprzednie części długoo.. jak tak to bierz battlefronta...

BF4 chyba, że grałeś w poprzednie części długoo.. jak tak to bierz battlefronta...

Nie bierz, nawet jeśli grałeś. Battlefront to niestety gra na parę godzin.

BF4 + premium (bez tego nie ma co kupować)

Rainbow Six! Zdecydowanie. Grałem w becie i sam mam zakupione :)

rainbow six! naprawdę dobra gra

Cześć zastanawiam się własnie nad kupnem jakiegos shotera który by zapewnił rozrywke na dłuższy czas. Moje aktualne typy nad którymi się zastanawiam to:

BF 4

Battlefront

Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Która polecacie ? :)