Kupno gry na PC

Witam!

Otóż mam wielki dylemat , mam w portfelu 200zł i chciałbym przeznaczyć na jakąś gre...

Co więcej zastanawiam się najbardziej nad:

-Diablo 3

lub

-Guild Wars 2

Wiem , wiem.. zaraz powiecie że takich tematów było mnóstwo lub że takich gier się nie porównuje...

Grałem jedynie w Diablo 2 kiedyś , ale nie mam zielonego pojęcia, ponieważ obie gry już nie sa "świeże"

a osoby które grają aktualnie mogłby mi doradzić lub odradzić zakupu , dlatego bardzo byłbym wdzięczny nie chciałbym,

wydać kasy w błoto..

Pozdrawiam,

Slawcio

Polecam ci Guild Wars powinno cie przyciągnąć na dłużej :)

Zdecydowanie Guild Wars 2.

Zależy od gustu, jeżeli D2 cię nie wciągnęło to raczej po D3 też bym się tego nie spodziewał, bierz GW2

idziesz do sklepu kupujesz gre i grasz to moja rada

Jeżeli się postarasz i poszukasz to za 200 zł kupisz obie gry :)

Stawiam na GW2. Mi się ta gra zupełnie nie podoba, ale ludzie na ogół się nią zachwycają, więc musi coś w sobie mieć. A co do Diablo... to już podobno nie to samo, co było kiedyś.

Chodzą ploty, że na urodziny GW2 ma być free weekend, więc możesz się wstrzymać i zobaczyć, czy Ci przypasuje.

Witam!

Otóż mam wielki dylemat , mam w portfelu 200zł i chciałbym przeznaczyć na jakąś gre...

Co więcej zastanawiam się najbardziej nad:

-Diablo 3

lub

-Guild Wars 2

Wiem , wiem.. zaraz powiecie że takich tematów było mnóstwo lub że takich gier się nie porównuje...

Grałem jedynie w Diablo 2 kiedyś , ale nie mam zielonego pojęcia, ponieważ obie gry już nie sa "świeże"

a osoby które grają aktualnie mogłby mi doradzić lub odradzić zakupu , dlatego bardzo byłbym wdzięczny nie chciałbym,

wydać kasy w błoto..

Pozdrawiam,

Slawcio