Kupno GTA V

Pudełko to Rockstar Social Club, we wszystkich naszych sklepach jest tylko do Rockstar Social Club, by mieć na steamie trza kupić na steamie - za serwisy zagraniczne sprzedające kody na steama nie odpowiadam.

Sama instalacja to pikuś... zassanie brakujących 5gb to wyzwanie kiedy prędkość jest ~100 a i często wywala połączenie i nici z zasysania... zostawiam na noc i w sumie cały dzień może się dossa.

Obecnie na Nuuvem gra jest niedostępna, pewnie zeszły im wszystkie klucze.

Nie ma co się dziwić :) Klucze kosztowaly jakies 30$, więc rozeszły się w kilka dni.

Pudełko to Rockstar Social Club, we wszystkich naszych sklepach jest tylko do Rockstar Social Club, by mieć na steamie trza kupić na steamie - za serwisy zagraniczne sprzedające kody na steama nie odpowiadam.Sama instalacja to pikuś... zassanie brakujących 5gb to wyzwanie kiedy prędkość jest ~100 a i często wywala połączenie i nici z zasysania... zostawiam na noc i w sumie cały dzień może się dossa.

5GB to dla Ciebie dużo z taką predkością? Bruh. Ja ściągałem 60GB z prędkościa 50kb/s. XD 5 dni non stop komputer był odpalony. :D

A co do kluczy, to na DigitalGamer chodzą za ~130zł.

Przecież te 5 GB możecie pobrać z ftp i wrzucić do folderu z grą

https://mega.co.nz/#F!hspEzCSR!fK6EWnRf4wcGS_xCXpOYaw

Mam do sprzedania konto rockstar z grą GTA 5, sprzedam tanio, drugą kopie mam na steam, dlatego sprzedaję.

Można odzywać się tutaj bądź na maila r3nifer@gmail.com

Ile?

Jeśli ktoś koniecznie chcę pobrać te magiczne 5gb z Social Club to polecam pobrać program CyberGhost5 i ustawić symulowany kraj U.S.A. Dlaczego? A to dlatego, że rockstar Amerykańcom puścił transfer każdemu ok. 1mb/s, a w Europie leci jak leci... Czyli kiepsko.

Teraz to rybka..zostalo 2.5gb jak wychodzilem o 9 z domu a wroce kolo 20 takze bankowo juz bedzie zassane.

Krótko i treściwie: Gdzie najtaniej kupię GTA V? Może być sam klucz :)