Kupno GTA V

Krótko i treściwie: Gdzie najtaniej kupię GTA V? Może być sam klucz :)

Jeśli chcesz na steam, to na Nuuvem idzie kupić za jakieś 110 zł - transakcja przez paypala. Klucze są z Brazylii, ale nie mają region locka.

Jeśli pudełko, to chyba Media Expert za 169 zł

Na allegro masz tez klucze po 130-140 zł które wpisujesz do social club.

Akurat zostalo mi 110 zl na paypyal. Orientuje sie ktoś czy jak kupie na Nuuvern to będzie w niej wersja językowa PL ?

Skoro gra nie ma region locka to najprawdopodobniej we właściwościach gry na steam będzie się dało zmienić język na polski.

jakie 130-140 :D ? na stema nie ma nic na allegro jedynie za 160 na rocket platforme

Tzn że gracze ze steama i rockstara nie beda mogly grac razem? Chyba raczej nie bo nawet gracze z wersja steamowa musza sie na rockstarze zarejestrowac i cdkeya wpisac ;)

Tzn że gracze ze steama i rockstara nie beda mogly grac razem? Chyba raczej nie bo nawet gracze z wersja steamowa musza sie na rockstarze zarejestrowac i cdkeya wpisac

oczywiscie ze beda mogli grac razem pisze tylko ze nie ma nic na steam na allegro.

ale nawet gry z non steam mozna dodac na liste gier ;p jedyna roznica to brak achievmentow ze steam ktore sa gowno warte :P

Kupione i w trakcie pobierania i to za jedyne 110 zl, dzięki za ta stronke:D

Kupione i w trakcie pobierania i to za jedyne 110 zl, dzięki za ta stronke:D

110 zł to nie 240 zł, więc naprawdę opłaca się. Sklep przyjmuje tylko paypal czy są także inne formy płatności?

visa/ mastercard z tego co widziałem, i jakieś inne br cudeńka, więc paypal pozostaje.

Możesz na pw podesłać linka z którego kupiłeś? Wolałbym sprawdzone źródło, a chętnie GTA V przytulę ;)

http://gtav.pl/topic/4405-gta-v-na-pc-w-obnizonej-cenie/

Żeby nie zakładać na darmo nowego tematu, pobierał/pobiera ktos GTA V przez social club? bo u mnie ciągle "wczytywanie" i nie wiem czy to wina przeciążonych serwerów czy problem tkwi w czymś innym. Gdyby ktoś odpoweidział byłbym wdzięczny ;)

Mnie pobiera się już od dłuższego czasu patch premierowy (5gb). Wszyscy mają problemy bo serwery są mocno przeciążone i ściąga się bardzo powoli, a na dodatek ciągle rozłącza. Podobno potem niektórzy mają też problem z grą w pierwszym zadaniu. Rockstar podobno pracuje nad tym.

Żeby nie zakładać na darmo nowego tematu, pobierał/pobiera ktos GTA V przez social club? bo u mnie ciągle "wczytywanie" i nie wiem czy to wina przeciążonych serwerów czy problem tkwi w czymś innym. Gdyby ktoś odpoweidział byłbym wdzięczny

Czytając niektóre tematy związane z problemami technicznymi, ludzie wypowiadali się że format im pomagał. Nie wiem czy to ci pomoże, czy nie, ale tych problemów może być tak dużo jak samych graczy, a rozwiązanie nie będzie wcale takie oczywiste. Osobiście nie posiadam (jeszcze) GTA V, ale myślę że reinstall Social Club'a + przeczyszczenie dysku ze śmieci może pomóc. Sprawdź dodatkowo czy masz wystarczająco dużo miejsca na dysku - zwłaszcza czy partycja C (tam gdzie domyślnie znajduje się folder TEMP) ma wystarczająco wolnych gigabajtów. W końcu mówimy o grze która zajmuje 65 GB.

Nawiązując jeszcze do głównej myśli tematu: zna ktoś jakiś sklep z kluczami, gdzie można kupić GTA V Steam Key taniej niż w oficjalnym sklepie Steama?

jestem właśnie na etapie instalowania GTA V zakupionego w Media Markt - 169 zł - pudełko, megaśne, instrukcje, klucz i dwustronna mapa świata a to co mnie rozwaliło kompletnie to 7 płyt DVD :D

Stwierdziłem iż pobieranie za każdym razem gry ważącej 65gb będzie drogą przez mękę. Dlatego wolałem dorzucić i zapłacić za wygodę w postaci wkładania i wyciągania płyt z napędu :P. Dodatkowo pudełeczko się b.ładnie prezentuje i dumnie może stać na półce.

Dreedzik, wersja pudełkowa jest wersją na steama, czy wymaga samego Rockstar Social (czy jak to się tam nazywało)?

Ten brazylijski gta 5 to jest na steam??

Problem okazał się w sumie banalny i był związany z nazwą użytkownika w windows'ie. Wystarczyło skopiować folder "Rockstar Games" z "Moje Dokumenty" do C:\Użytkownicy\Nazwa Użytkowanika\Documents\. Tak wkleić cały folder i zamienić wszystkie pliki. Wtedy wreszcie pobieranie rusza. Dzięki Ravir za pomoc ;) i mam nadzieję, że komuś to pomoże bo w sumie z tego co wyczytałem spora część problemów z GTA V ma podłoże z nazwami użytkownika w których oprócz lter a-z występują jeszcze jakieś znaki ;) Pozdro