Witam, którą wersję GW2 kupić? mam dylemat bo można kupić samą podstawke w promocji za 69 zł oraz podstawke z dodatkiem za 159.I tutaj mam pytanie czy można kupić teraz samą podstawke w takiej cenie a poźniej sam dodatek bez podstawowej wersji gry czy dodatek będzie sprzedawany razem z podstawową wersją? chcę sprawdzić czy gra mi się spodoba i wolałbym wydać 69 zł niż 159
Kupno GW 2
Bardziej opłaca się razem z dodatkiem,bo nie ma możliwości kupić samego dodatku,a nie wiadomo jaka cena dodatku będzie na premierze.
Kupuj z dodatkiem, bo nie ma możliwości kupna osobno, póki co. Bardzo głośno o tym było ostatnio
I nie będzie możliwości. Cena dodatku to 150 zł a podstawka jest GRATIS w promocji dla NOWYCH graczy. Nie rozumiem tej zadymy.
Z dodatkiem się bardziej opłaca, no chyba, że planujesz grać na samej podstawce, a Heart of Thorns dokupić dopiero wtedy, gdy spadnie z ceny. Ale to raczej mało ciekawa opcja, dlatego IMO lepiej brać od razu 2 w jednym
Witam, którą wersję GW2 kupić? mam dylemat bo można kupić samą podstawke w promocji za 69 zł oraz podstawke z dodatkiem za 159.I tutaj mam pytanie czy można kupić teraz samą podstawke w takiej cenie a poźniej sam dodatek bez podstawowej wersji gry czy dodatek będzie sprzedawany razem z podstawową wersją? chcę sprawdzić czy gra mi się spodoba i wolałbym wydać 69 zł niż 159