Kupno Gw2

Czy znaecie może jakaś strone gdzie tanio kupie key lub całe pudełko z gw2? nie podawajcie mi strony allegro,ebay. z GÓRY dzięki :)

keye.pl

Ja także polecam keye.pl, sam ostatnio kupowałem gw2 wiec smiało polecam bo jest tanio a kluczyk miałem już po 3 dniach.

a tam można tylko z płytą czy da rade samego keya?

Gram.pl tylko :) zamawiasz i jutro już masz (tak jak ja) cena wychodzi ok.150 dokładnie to 149 z groszami chyba. Aktualizacja miała 5 gb więc nie aż tak strasznie dużo więc gites. Polecam.

Keye.pl fabryka kluczy oraz monqq to stronki warte polecenia, osobiście kupiłem na monqqu i jak najbardziej polecam

na keyach dostaniesz klucz w jakies 5 minut. bardzo dobra strona do kupowania kluczy.

a gdzie moge znaleźć Samego keya? tak z 60-70 zł ?

Nie kupisz za tyle GW2. Najtańszy SAM key kosztuje 99zł. Taniej nie znajdziesz.

Fabrykakluczy.pl ma normalną edycję gw2 za 100 zł, a deluxe za 160zł na dodatek klucz ma się tego samego dnia.

robisz przelew internetowy z konta mamy podajesz email i masz klucz po 5 minutach minimalna cena za gw2 bez pudła to 99 zł

Ja kupiłem paysafecard to miałem w kilka min kod

Chyba jednak będzie na allegro ponieważ tam sprzedają czasem po 70-80 zł

To musisz uważać, bo na pewno nikt z keyi,monqq itp nie sprzedaje gw2 ponize 100 zł a co dopiero 80 to by była miazga.

Czy znaecie może jakaś strone gdzie tanio kupie key lub całe pudełko z gw2? nie podawajcie mi strony allegro,ebay. z GÓRY dzięki :)