Zamierzam kupić PC. Nie wymagam jakieś super komety. Zależy mi głównie by pociągnął przede wszystkim Football Managera 2011 i FIFA 11, bo głównie w to gram. Oczywiście cena nie może być kosmiczna ,a komputer nie może być jakimś nic nie wartym kmiotem. Proszę o wyznaczenie mi PC z tej strony ponieważ jest to sklep blisko mnie
Kupno komputera
Asus GeForceGTX465 1GB GDDR5 (256bit), mini HDMI/2xDVI, PCI-E, 600 zl. GoodRam DDR3 2X 2GB 1333MHz CL9 !! x2 !!300 zl
Intel Core i3-2120, 3.30GHz, 3MB, LGA1155, 32nm, 65W, BOX (zalezy ile masz kasy)300 zl w gore (plyta glowna jakas zeby poprostu mogla przyjac karte graficzna)
pci-expres zapewne karta muzczna sieciowa 100 zl , to zalezy jakie chcesz osobiscie kupuje zawsze najtansze zasilacz 400-500w 100-150 zl
Jezeli masz znajomych informatykow lub wtej branzy popytaj o sprowadzane rzeczy taniej np bez vatu
polowa taniej
Zasilacz minimum 500W do tej karty bo inaczej nie uciągnie, a jak chcesz taniej to na podstawce AMD.
kruszyn po co nabijasz posty glupimi odpowiedziami ??? napisalem 400-500w po co pisesz to samo :> a 400w tak samo uciagnie wszystko
Za tą cenę po co brać jakiegoś słabszego brata, do tego procesora GTX 460 SOC od gigabyte a nie jakis "shit" po 2 do gtx 460 zasilacz minimum 500W po 3 po co karta muzyczno sieciowa jak jest wbudowane praktycznie do każdej płyty głownej?
Jeśli chcesz rady jaki komputer złożyć, polecam wejść i napisać temat na forum CDA w dziale "sprzęt". Są tam bardzo doświadczeni ludzie chętni do pomocy, którzy wiedzą jak za małe pieniądze złożyć porządny komputer. Oczywiście tutaj też są doświadczeni komputerowcy, ale nie w takich ilościach jak tam. : ) Sam tam prosiłem o pomoc jak potrzebowałem kilku części i się nie zawiodłem.
Nie wolisz kupować z jakiejś tańszej strony? Polecam www.esc.pl większość ludzi tam kupuje i wszystko pięknie śmiga (sam tam zamiawiałem).
Z tego co mi wiadomo ram.net.pl jest tańszym serwisem niż esc.pl i również krążą o nim dobre opinie w internecie.
Zamierzam kupić PC. Nie wymagam jakieś super komety. Zależy mi głównie by pociągnął przede wszystkim Football Managera 2011 i FIFA 11, bo głównie w to gram. Oczywiście cena nie może być kosmiczna ,a komputer nie może być jakimś nic nie wartym kmiotem. Proszę o wyznaczenie mi PC z tej strony ponieważ jest to sklep blisko mnie