Otoż, zepsuł mi się komputer i potrzebuję kupić nowy.Azaliż, proszę Was o radę drodzy gracze.Jakby cóś to Mac odpada
Kupno komputera
Napisz ile kasy chcesz na niego wydac i do czego ten komp ma glownie sluzyc (domyslam sie, ze do gier, no ale...).
Budżet nieograniczony, komputer będzie przeznaczony do gier.
"wnętrzności" i tak pewnie wymienię.
pomóżcie plisss
Myślę, że najlepiej kupić części i dać komuś, kto się na tym zna, do złożenia.
Tutaj masz wypisane najlepsze części w różnych przedziałach cenowych.
tsmayn0144 ma rację - lepiej złożyć. Ponadto większość sklepów prywatnych składa komputery na zamówienie klienta. Zaznaczasz co Cię konkretnie interesuje i oni biorą się za wykonanie. Jest to dużo tańsze i pewniejsze niż kupno komputera np. w Media M. i jego "rozbebeszanie". Ponadto weź pod uwagę, że to gry MMO powoli przejmują "władzę" nad rynkiem rozrywki komputerowej, zatem dobrą opcją byłoby także rozejrzeć się za dobrym usługodawcą internetowym - najlepszy byłby internet z technologią światłowodową (choć nie wiem jak obecnie prezentuje się ta technologia w Polsce).
NIe kupuj gotowych shitow tylko sam skladaj. W kazdym komputerowym ci doradza. Mowisz im tylko ile masz na to kasy.
Jak mowisz ze o kase sie nie martwisz to ja bym bral Intela i7 procka, plyte pod niego, z 6GB ramu i zaszalal z karta.... GeForce 570 albo 580 .
U nas jest taki sklep, że lecisz do typa on Ci proponuje częsci, mówisz lepsze/gorsze i wychodzi o wiele taniej niż w sklepie.
U nas jest taki sklep, że lecisz do typa on Ci proponuje częsci, mówisz lepsze/gorsze i wychodzi o wiele taniej niż w sklepie.
U Was jest u niego może nie?
A tam ci jakiś gość proponuje wbijasz na Profesional forum ^.^ piszesz posta zawierasz w nim czego wymagasz itd.
Ludzie w ciągu dwóch dni piszą ci cały zestaw złożony z ceną
Ja tak mojego PC złożyłem i jestem BARDZOO BARDZOOO zadowolony
@EDIT
Może i nie w temacie ale łapcie "http://www.gurupc.pl/" Czyż adres strony nie przypomina wam kogoś xDD ;D
Tutaj masz linka do mojego tematu jak ja kupowałem PC podali mi ludzie fajne propozycje lecz oczywiście kupiłem to co "JA" chciałem :]
Napisz sobie nowy temat i czekaj na propozycje
Może i nie w temacie ale łapcie "http://www.gurupc.pl/" Czyż adres strony nie przypomina wam kogoś xDD ;D
Sugerujesz, że jeden z redaktorów ma dodatkową pracę
A co, w końcu nasz przyszły właściciel "blaszaka" zdecydował?
dodatkową raczej nie ;] chodziło mi po prostu o sam adres strony :PP
Otoż, zepsuł mi się komputer i potrzebuję kupić nowy.Azaliż, proszę Was o radę drodzy gracze.Jakby cóś to Mac odpada