Kupno konta Guild Wars 2

Hej witajcie! Chciałbym zaopatrzyc się w Guild Wars 2, lecz kupno klucza troche mi nie pasuje (140 zł wydac na gre to imo przesada). Znalazłem na allegro pare ofert, gdzie do sprzedaży są wystawione konta z jakimiś tam postaciami (które i tak bym wywalił). Pytanie do was jest takie, czego powinienem się dowiedziec przed kupnem? Bo nie wiem za bardzo jak to z GW jest np z serwerami. Są europejskie, amerykańskie? Konto jest jakoś przypisane?

I co najważniejsze: Da sie zmienić maila na które przypisane jest konto?

Jak osoba będzie chciała odzyskać konto, to do supportu da stare passy i swój klucz, który posłużył do rejestracji konta.

I tyle będziesz widział te swoje konto.

Lepiej wydać te 140 złotych i żyć spokojnie, że nikomu za kilka miesięcy nie przyjdzie na myśl odzyskanie konta.

@VampirX4 nie bądź takim pesymistą.

Wychodzisz z założenia że wszyscy ludzie bo złodzieje.

@topic

Od jakiegoś czasu zmiana serwera jest płatna, najlepiej mieć postać na black~ przynajmniej 2 miesiące temu, gdy jeszcze w to grałem.

Da się zmienić maila, bo sam po sprzedaży go zmieniłem. Piszesz do supportu że Tw obecny mail został zhackowany, oni cię proszą o weryfikacje i tego maila zmieniają.

Gdybym wcześniej wychodził z takiego założenia, to nie straciłbym 180 złotych na GW2. Ja tylko ostrzegam, że bardzo łatwo jest odzyskać konto założycielowi.

Dobra w takim razie poczekam jeszcze chwile i kupie kluczyk. Keye.pl nie będzie problemów?

Nie, nie będzie.

Ze sprawdzonych i bezpiecznych, to jeszcze: inexus, gamecodes.

A jak ja też będe znał stare hasło i kodzik, to co wtedy?:)

pewnie perm na konto za handel

Jeśli będziesz znał kodzik i podasz go ANet, a inna osoba poda lub podała ten sam, konto zostaje zbanowane.

Hej witajcie! Chciałbym zaopatrzyc się w Guild Wars 2, lecz kupno klucza troche mi nie pasuje (140 zł wydac na gre to imo przesada). Znalazłem na allegro pare ofert, gdzie do sprzedaży są wystawione konta z jakimiś tam postaciami (które i tak bym wywalił). Pytanie do was jest takie, czego powinienem się dowiedziec przed kupnem? Bo nie wiem za bardzo jak to z GW jest np z serwerami. Są europejskie, amerykańskie? Konto jest jakoś przypisane?

I co najważniejsze: Da sie zmienić maila na które przypisane jest konto?