Witajcie, to znowu ja.
Kilka miesięcy temu pisałam tutaj w sprawie kupna PC. Mam go i ogólnie dziekuję za jego stworzenie. Dziś przyszła pora na laptopa. Posiadam laptopa ponad 10 letniego i gdy muszę coś na nim zrobić to szlag-mnie-jasny-trafia. Jest to laptop ojca (bo ten PC za 8k jest mój), który na nim pracuje i sam ostatnio stwierdził, że może najwyższa pora go zmienić bo naprawdę 1 GB RAMu nawet na biurowe standardy to bądź co bądź trochę mało.
Jako, że nie chcemy kupować jakiegoś drogiego laptopa do gier nie wiadomo z czym to chciałabym kupić jakiś w cenie do 1000 zł. Przede wszystkim zależy mi na tym by miał przynajmniej te 4 GB RAMu. Grafika jak i procesor mogą być z niższej półki, byleby to jako tako chodziło. Laptopa używamy do obsługiwania Office, przeglądania zdjęć/dokumentów oraz internetu, więc nic wielkiego.
Prosiłabym o podawanie linków ze sklepów (również allegro) z waszymi propozycjami. Niech będzie od razu z Windowsem, obojętnie z jakim (tylko może nie z XP @Edit: Teraz mi się przypomniało, że mam jakieś niezużyte licencje do Win 8 i 8.1 więc w sumie mogą być bez systemów bo sobie je zainstaluje sama, wyjdzie taniej.)
Ponownie liczę na was, z góry dzięki!