Kupno laptopu

Witam was.

Chciałbym się dowiedzieć gdzie i jak w dobrej cenie kupić(ewentualnie zmontować)dobrego laptopa do najnowszych gier.Pytam o to bo nigdy nie miałem laptopa tylko same "puszki" więc nie chcę trafić na jakiś fail,żeby nie przepłacić albo inne rzeczy tego typu.Bardziej mi chodzi o to żebyście swoje propozycje oparte na doświadczeniach,wiedzy pokazali ewentualnie wymienić jakieś dobre części do laptopa do montażu.I żeby ktoś podał jakie firmy najlepiej kupować od laptopów jeśli się da.

(cena do 2500zl)

Dobrego laptopa do najnowszych gier niestety nie kupisz za 2500zł (ustawienia high, czasem nawet medium). To, co można złożyć/wymienić w laptopie to RAM, HDD i CPU. Karty graficznej przykładowo się nie da, choć był/jest pewien model/e od Dell'a, który na to pozwalał.

Ten laptop jest z dość dobrą kartą graficzną:

http://www.x-kom.pl/p/105265-notebook-laptop-15,6-acer-v3-571g-i5-3210m-8gb-750-dvd-rw-gt640m.html

Dishonored - Ultra - ~40FPS

Guild Wars 2 - Low ~39FPS / Medium ~ 22FPS

Laptop do gier do max 2500zł? Powodzenia że na obecne czasy coś znajdziemy. Na rynku dobre laptopy do gier zaczynają się od pułapu 4000zł-4500zł.

Ten - To jak dla mnie najlepszy wybór. : ) W tej cenie zdecydowanie się opłaca. Może nie będą to ustawienia ultra w każdej grze, ale jak dobrze ustawisz to bez problemu powinien pociągnąć wszystko co jest na rynku.

Witam cię Polecam ci http://www.proline.pl/?p=ASUS+K53TK-SX017V

Procesor spokojnie bez podkładki chłodzącej kręcisz do 2.6Ghz na każym rdzeniu + karta Radeon HD 7670

= przyzwoita moc BF3 mi śmiga na większości ustawień z ultra.

+ z innymi grami nie mam problemów

więc jak najbardziej ci polecam.

Witam was.

Chciałbym się dowiedzieć gdzie i jak w dobrej cenie kupić(ewentualnie zmontować)dobrego laptopa do najnowszych gier.Pytam o to bo nigdy nie miałem laptopa tylko same "puszki" więc nie chcę trafić na jakiś fail,żeby nie przepłacić albo inne rzeczy tego typu.Bardziej mi chodzi o to żebyście swoje propozycje oparte na doświadczeniach,wiedzy pokazali ewentualnie wymienić jakieś dobre części do laptopa do montażu.I żeby ktoś podał jakie firmy najlepiej kupować od laptopów jeśli się da.

(cena do 2500zl)