WW buduj off tanka solo wygrywasz Gre
Kupno postaci [1350 do wydania]
Jax, Morgana, WW - chyba najlepsza 3 do grania solo w tym przedziale IP
Polecę Teemo ap build: )
Powiem tak... Tankowate championy wygrywają grę. Chociaż na niskich levelach gra trwa z reguły ~25 min, bo po jakiejś stronie zawsze jest afker/feeder. Jeśli chcesz coś pod AP i coś, co naprawdę ciężko rozwalić - singed. Albo malphite. Dwa championy które uważam za najlepsze AP bruisery.
A jeśli koniecznie chcesz coś stricte pod AP to polecam Ci dozbierać 6300 i kupić Ahri bądź Fizza. Ahri ma bardzo duży DMG z Q, który zadaje obrażenia magiczne + nieuchronne, niesamowitą mobilność przy użyciu R+Flash oraz posiada też taunt'a (sprowokowanie). Carry marzenie. A fizz to typowy zabijaka. Wbijasz -> zabijasz -> wychodzisz.
jezeli lubisz grac tez postaciami ranged to baardzo polecam tristane za 1350;]
jak bedziesz ogarnial to polecam evelyn i mundo a jak cos szybkiego to taric
Fiddle to nie champ na mida, sigh. Dozbieraj do 3150 i jak chcesz cos latwego, co "szybko zabija" kup sobie Le Blanc, a najlatwiej creepuje sie Vladem
@zixon2 Singed pozdrawia.
@topic Dla początkującego najlepsza bedzię Janna. Można nią grać jako mag, lub jako support. Jest niesamowicie łatwo wyjść z nieprzyjemnych sytuacji, albo uratować swoich przyjaciół. A poza tym jest obecnie jednym z najlepszych czempionów w grze.
Jak w temacie mam do wydania 1350 ip , lubię grać magami oraz postaciami ranged . Kupionych mam : Ryze , Veigara ,Syvir, Tryndamer oraz Mastera Yi ale nie wiem co mnie na nich dwóch tchnęło. Proszę doradźcie mi kogo kupić !?
Jestem dość młodym graczem więc proszę jak najbardziej po polsku mówić bez LoL'owego żargonu