Kupno PSP

Ja mogę swoje psp sprzedać w dość niskiej cenie i naprawdę dobrym stanie + karta pamięci 4gb oryginal, usb, ładowarka.

Fermi a podasz mi cenę wiesz zdjęcia itd.?

@Yamakazu tak jak wspominałem znam masę dobrych tytułów, tylko mi pouciekały ;)

Ja też mogę sprzedać swoje psp + 12 (czy cos kolo tego gier) za 300 zł. Wszystko w porządku, chce sprzedac bo i tak już nie uzywam, jak chcesz sie zainsteresowac to pisz na gg 5291395

Legendary zdjęcia podeślę ci jutro na pw, lecz ogólnie ci powiem ze psp (model 3001) zadbane, ekran w żadnym wypadku porysowany czy zniszczony stan oceniam bdb+ i za ten cały zestaw co mam nie wiecej niż 250zł oczekuję. Jakby co kontaktujmy się poprzez pw

Mam WII, PS3, NDS, GBASP, GBA i PSP i wstko sie znudziło, poza WII, ponieważ mam Guitar Hero i Rock Banda, dobrze jest kupować takie gry jak te ponieważ nigdy się nei nudzą.

Nie ma bata w tej cenie nie może być wszystko ok. Lepiej się temu przyjrzyj

Nie ma bata w tej cenie nie może być wszystko ok. Lepiej się temu przyjrzyj

Czyli co jeszcze za mało? Brałem od uwagę aukcje allegro uzywane i ceny sklepowe - poza tym nie zamierzam stawiać 5 razy aukcji żeby 30zł więcej dostać-.- a sprzęt jest w 100% sprawny

Tak jak już parę osób się wypowiedziało.

Nie kupuj PSP ;) na prawdę się nie opłaca.

1 - konsola umarła

2 - nie ma gier

3 - wychodzi psvita

więc albo zastanów się czego chcesz od konsoli - albo poczekaj aż psvita wyjdzie ;)

Fajne gry można policzyć na palcach 1-2 rąk (w moim wypadku 1 ;p)

Jeśli chcesz grać w gry mobilne -> to albo spraw sobie coś z dobrym androidem / iOS bądź DSa

a jeśli interesują cię poważniejsze tytuły to kup sobie konsole normalną a nie mobilną ;x

Te psp to jakiś żart. Ja za swoje wybuliłem coś 400zł. Jak będziesz kupował PSP to najlepiej niech będzie to FAT przerobiony na stałe, to nie będziesz miał problemu z grami a raczej ich ewentualnym brakiem :D. PSP w sumie fajna rzecz ale jak jestem w domu to pocinam na kompie a jak gdzieś wychodzę to mam ze sobą telefon z androidem.

Ale i tak nie żałuje że kupiłem.

Lodzik69

1) Umarł to chyba twój mózg.

2) Chyba tylko ty tak twierdzisz np wychodzi 11 listopada Naruto Shippūden: Ultimate Ninja Impact który będzie TYLKO na psp, doliczając inne gry na psp i jest ich wiele fajnych + emulatory np psx etc etc.

3) tak psp vita będzie ale jeszcze poczekać trzeba i ba zapominasz - nie będzie tanie (czytaj wyżej chłopak ma 200zł) -.-

Na DSa jest naprawdę mało gierek i to żeby jeszcze fajnych

Azargo - może sprzedawca z allegro znalazł dobrego frajera i sprzedał będąc happy.

Poza tym ktoś widział moje psp? uzytkownik Legendary widział na filmiku wszystkie detale i nie zauważył problemów-.-

Kup PSP Vite, jeśli nie masz funduszy to najbardziej polecam PSP-2000, ewnentualnie FAT. Psp 3000 jest droższe i ludziska narzekają, że po którymś z softów nie można jej przerobić. Generalnie pieprzenia się z tym będzie. Ja posiadam 2000, przerobić można ją samemu w 15 minut w domu nawet. Jeżeli uważasz, że przerabianie jest niemoralne, jest kradzieżą i brzydzisz się tym, to najlepiej nie kupować PSP w ogóle. Z gier na pewno polecam Monster Hunter, ewentualnie Monster Hunter, czy też Monster Hunter na przykład. W ostateczności sięgnij po takie tytuły jak: Monster Hunter, Monster Hunter, Monster Hunter lub Monster Hunter. Jeżeli nie interesują Cię takie gry jak Monster Hunter, to spróbuj Monster Hunter. Wspomniałem o Monster Hunter?

PS Polecam Monster Hunter.

Lodzik691) Umarł to chyba twój mózg.2) Chyba tylko ty tak twierdzisz np wychodzi 11 listopada Naruto Shippūden: Ultimate Ninja Impact który będzie TYLKO na psp, doliczając inne gry na psp i jest ich wiele fajnych + emulatory np psx etc etc.3) tak psp vita będzie ale jeszcze poczekać trzeba i ba zapominasz - nie będzie tanie (czytaj wyżej chłopak ma 200zł) -.-Na DSa jest naprawdę mało gierek i to żeby jeszcze fajnychAzargo - może sprzedawca z allegro znalazł dobrego frajera i sprzedał będąc happy.Poza tym ktoś widział moje psp? uzytkownik Legendary widział na filmiku wszystkie detale i nie zauważył problemów-.-

Ja rozumiem że ludzie posiadający psp będą go bronic... ale to na prawdę nie ma sensu.

Jest kilka fajnych gier typu patapony, monster hunter, ff7, loco roco, gow

Ale niestety cała reszta... wybacz ale są to marne imitacje "full" wersji na ps3/ps2

a co do dsa - gier wychodzi ogrom ale trzeba pamiętać że są to małe gierki jak na konsole mobilną przystało.

i tak jak powiedziałem jeśli chłopak chce grać w porządne tytuły to niech kupi konsole stacjonarną (nawet ps2) / pogra w coś na kompie.

Sam miałem obie konsole - do psp podchodziłem 2 razy (seria 2000 i 3000) i za każdym razem sprzedawałem ją po miesiącu może 2.

A na DSie przegrałem ponad pół roku w różne tytuły - phoenix wright (czy jak to się zwało) castlevanie , zeldy, trauma center, mario i mase innych małych przyjemnych gierek ;)

To ja powiem coś ja mam Kompa Ps2 i ja to zawsze ze starszym bratem musze dzielić i mnie to WKUR*IA ! i chce sobie kupić taką przenośną konsole rozumiesz ?

bieraj kase i pod gwaizdke zarzucz sobie PSP vita teraz nie oplaca sie kupywanie starej kosoli bo zaraz wychodzi nowa i nie bedzie gier na stara

bieraj kase i pod gwaizdke zarzucz sobie PSP vita teraz nie oplaca sie kupywanie starej kosoli bo zaraz wychodzi nowa i nie bedzie gier na stara

Ale no kurcze od takiego gośćia kupuje PRZEROBIONĄ I Z WIFI !!!!

Maako - Ogólnie z przerobieniem psp 3000+ softów wyższych niz 6.00 (aktulana przeróbka jest na 6.60)nie ma problemów i wszystko działa ładnie pięknie, nikt nie narzeka w sieci wyczytałem - nie jest to stała przeróbka lecz odpalenie programu po czym wyświetla się logo psp (cała operacja trwa 8-14 sek) to chyba nie jest sporo żeby poczekać i mieć taki sam efekt jak stała-.-

Niektórzy dalej nie kumają..... psp vita będzie oscylować ( z wifi) w granicach 249$ - 249$ mnożyć przez aktualny kurs euro 3,16 (zaokrąglamy do 3,2) wynosi koszt 796,8zł + fakt iż mieszkamy w polsce i będą różne takie vaty, śmiaty etc to konsolki w pierwszych miesiącach za mniej niz 850-900zł nie dostaniemy

Poza tym ZANIM opatentują przeróbki na psp vita to też potrwa a zbyt wielu na oryginałach nie pojedzie siur?

Więc zastanówcie się logicznie zanim kupicie pvp vita w dniu premiery czy to nie pociągnie was do dalszych kosztów

Lodzik69 - w miarę rozwoju czasu (możliwe ze x lat) będziesz miał grafikę i gry na psp 10 jak teraz na ps3, jeszcze będzie numer że w jakieś psp za x lat psp wsadzą quad core - postęp idzie w górę - pegasusa też do TV podpinałeś a jak to wyglądało?

Pan Maako - gra monster hunter któraś tam część zapewnia według opisów grę na 500h lub więcej ale jest sporo gier dających długi czas zabawy

MagarPL - ps2 też jest stare i jakoś dalej wychodzą gry lub są które na inne platformy nie wyszły , anyway xbox 360 też jest w miare stary(premiera 22listopad 2005rok) a gry dalej wychodzą mimo to że zapowiedziany już dawno został xbox 720

Ps3 w sumie też ma swoje lata (premiera 11 listopad 2006)

malo? wychodza gnioty jak fifa ktore wychodza na kazda konsole 0 premier 0 exclusiwow NIC kompletne nic zadnego Finala Zadnego Ratcheta czy God of Wara nic teraz wszystko jest na ps3 tak samo z psp wyjdzie vita i beda tylko same gnioty portowane na kazda platforme czyli nuda i syf

o wiele bardziej opłaca się Nintendo DS.

Na PSP żeby mieć dużo gier to trzeba albo przerobić,albo kupować.

Ja mam bardzo starą wersję PSP,kiedyś poprosiłem kumpla,który ma przerobione,żeby spróbował też mi przerobić,ale powiedział,że na moim się nie da.

Gry na psp bardzo szybko się nudzą,mają zbyt krótką fabułę. Na DS'ie mają może nie o wiele,ale jednak dłuższą.

Gry na DS'a bardziej wciągają,a to za sprawą dwóch ekranów,na dodatek jednego dotykowego. Przykład? Walka z bossem. Na górnym ekranie obserwujemy słaby punkt, a na dolnym atakujemy. Oryginalne, na żadnej innej konsoli tak nie ma.

Chcemy więcej gier? Nie musimy się udawać do Empiku albo Media Marktu. Na allegro zamawiamy kartę pamięci+adapter. Płacimy raz, mamy tyle, ile chcemy.

Może na PSP też są przeróbki, i za to nie trzeba nic płacić, ale to zależy, kto co woli.

Jeżeli nie lubisz gier typu pokemony albo zelda,kup PSP.

Ale jeżeli szukasz poważniejszych tytułów, kup PS3. Gry są mocno rozbudowane, wciągają na długo. Niestety, PS3 jest o wiele droższe niż PSP, ale uwierz mi, że bardziej wciąga niż PSP.

o wiele bardziej opłaca się Nintendo DS.Na PSP żeby mieć dużo gier to trzeba albo przerobić,albo kupować.Ja mam bardzo starą wersję PSP,kiedyś poprosiłem kumpla,który ma przerobione,żeby spróbował też mi przerobić,ale powiedział,że na moim się nie da.Gry na psp bardzo szybko się nudzą,mają zbyt krótką fabułę. Na DS'ie mają może nie o wiele,ale jednak dłuższą.Gry na DS'a bardziej wciągają,a to za sprawą dwóch ekranów,na dodatek jednego dotykowego. Przykład? Walka z bossem. Na górnym ekranie obserwujemy słaby punkt, a na dolnym atakujemy. Oryginalne, na żadnej innej konsoli tak nie ma.Chcemy więcej gier? Nie musimy się udawać do Empiku albo Media Marktu. Na allegro zamawiamy kartę pamięci+adapter. Płacimy raz, mamy tyle, ile chcemy.Może na PSP też są przeróbki, i za to nie trzeba nic płacić, ale to zależy, kto co woli.Jeżeli nie lubisz gier typu pokemony albo zelda,kup PSP.Ale jeżeli szukasz poważniejszych tytułów, kup PS3. Gry są mocno rozbudowane, wciągają na długo. Niestety, PS3 jest o wiele droższe niż PSP, ale uwierz mi, że bardziej wciąga niż PSP.

A wes poczytaj co napisałem kilka postów wyżej.