Kupno PSP

Witam otóż zamierzałem kupić PSP możecie mi doradzić ? Wypatrzyłem pewien fajny okaz ten użytkownik(Firma) Ma bardzo dobrą ocenie 0 Negatywnych głosów 2 Neutralne głosy i 594 Pozytywne Nieźle się prezentuje to są "Parametry" PSP

Wyświetlacz HD 4.3” LCD

Pamięć 4 GB z możliwością rozszerzenia poprzez kartę micro SD do 8 GB.

Gry w formacie: FC, NES, GB, GBC, Bin.

Radio FM, dyktafon, budzik, kalendarz, e-book.

Aparat cyfrowy/kamera 2 mpx.

Obsługa w większości formatów audio i wideo.

Wyjście TV umożliwiające podłączenie z telewizorem.

Kolor czarny.

Wymiary: 17x7,5x2 cm

W zestawie słuchawki, kabel USB i ładowarka sieciowa.

Gwarancja 12 miesięcy

Doradźcie mi !

Cena to 159,00 zł

Link do Aukcji:http://allegro.pl/konsola-do-gier-psp-tyle-4gb-mp4-mp5-nes-gb-fc-i1884725230.html

to jakaś podróbka ...

Dlaczego tak sądzisz ?

Zgadzam się z Eustachym. Sam mam PSP i po 1 chyba aż tak tanio by nie było a po 2 nie istnieje model PSP widoczny na zdjęciu, no chyba, że nie dowiedziałem się o jego istnieniu. Po 3 z tego co kojarzę to PSP nie ma pewnych wymienionych tam funkcji.

Ja też myślę, że to podróba.

1. Wygląd ekranu - niestandardowy

2. Skrót PSP - zamiast niego powinno być w "temacie" aukcji, bądź w opisie "PlayStation Portable"

3. Aparat? - słyszałem o takim, który się dokupuje

4. Gry w formacie: FC, NES, GB, GBC, Bin. - Te cztery pierwsze to chyba są od Gameboya itp., a PSP ma chyba iso zmodyfikowane..

5. Cena - najtaniej można kupić na Gram za 500zł, a tu za 150zł?!

Hmm no nie wiem ale patrze ile tych komentarzy i w ogóle tych pozytywnych głosów to jak ?

Wiesz, na PSP nie mówi się, ani nie pisze MP4/MP5 (sam mam odtwarzacz multimedialny "MP5" od Manty, który prędzej uruchomi gry z np. NES'a)... - chyba, że niedoinformowany jestem.

Podróba na 100%

Ja kupiłem PSP fat(przerobione) z kartą(podróbką), pokrowcem,starter packiem, 2 grami w pudełku za ok 350 zł. Więc jak się dobrze poszuka to znalezienie PSP w dobrym stanie nie jest wcale trudne.

@UP

Takiego "PSP" nie było i na obecną chwile nie ma!

kamikadze112 ale ty gdzieś w sklepie kupiłeś czy na allegro ? Bo koledzy tera tak nawijają że mają PSP i że to super sprawia(sam to wiem bo grałem) I postanowiłem też sobie kupie tylko właśnie nie wiem gdzie kolega własnie kupił od tej firmy za te 150 taki sam jak na obrazku i mówił że super i grałem na ni to nie wiem :(

Jeszcze znalazłem takie coś http://allegro.pl/konsola-4-gb-gry-nintendo-mp3-mp4-gry-design-psp-i1889623787.html

I ten ma wieciej tych pozytywów itd. taki zestaw z przesyłką 200zł około

To nie jest psp tylko chińska podróba odtwarzająca gry z pegazusa, wystarczy przeczytać uważnie opis "KONSOLA VORDON PSP 4GB NES"

filmik

Normalne psp zaczyna się od około 300 zł za używkę, chociaż można trafić na okazje za mniej, łap linka:

http://allegro.pl/psp-fat-black-pl-menu-8gb-10-gier-sklep-i1882788129.html

Dzięki za rade !

Mi sie PSP po pół roku znudziło :D

Jak chesz mieć większa frajde to kupuj normalne PSP, nie przerobione, bo ta masa dostępnych gier no pozwoli Ci się wciągnąć w jedną.

a ja nie wiem czy ta jest przerobiona czy nie :) a przy okazji możesz mi jakieś gry polecić na psp ?

Poczekaj na PS Vita, lepszy model.

A możesz mi go opisąc zdjęcia itd ?

W skrócie:

- analogi

- dotykowy tylny "panel" oraz przedni ekran

- możliwości graficzne zbliżone do PS3 (512RAM, 128VRAM i prawdopodobnie procesor czterordzeniowy)

- aparat z przodu i z tyłu

- dostęp do rozgrywek sieciowych przez WiFI, lub 3G (zależy od wersji, którą się kupi)

- GPS

Cena:

Wersja "Only WiFi" - 1000zł (dla skner 999zł...)

Wersja "Wifi & 3G" - 1200zł

Wygląda Fantastycznie ! Ale i tak narazie na nią kasy nie mam :(

1. Nie kupuj tego z pierwszego linka. To 100% podróbka tak jak powiedzieli inni.

2. Mam PSP i.... znudziło mi się. Jeśli lubisz gry typu Legend of Zelda, Pokemony itd. to kupuj Nintendo DS.

3. Na twoim miejscu kupiłbym PS3. Co prawda nie możesz grać w samochodzie itp., ale masz znacznie większe możliwości.

3a. Możesz grać za darmo z innymi przez internet jeśli masz w domu WiFi (w PSP też to jest, ale takich gier jest bardzo bardzo mało i najczęściej musisz być niedaleko kolegi, z którem chcesz grać.)

3b. O wiele więcej lepszych gier. (Nie wiem czemu, ale mam wrażenie, że Sony zaniedbuje PSP. Tylko ja tak mam?).

Można byłoby jeszcze trochę wypisać, ale mi się nie chce. Jak tak bardzo chcesz PSP to radziłbym poczekać na PSP VITA. Będzie dostępna w lutym 2012, z tego co mi wiadomo.

Gry na PSP:

God of War Chains of Olympus i God of War Ghost of Sparta - obowiązkowo (dobra historia, świetna walka, do tego różne bonusowe poziomy itp, poczytaj sobie o tym)

Little Big Planet - przyjemna platformówka na odstresowanie, do tego ogrom ubrań dla postaci, łączenie się z PlayStation Network, możliwość tworzenia własnych poziomów i dzielenia się nimi z innymi, "gra w grze"

Znałem masę dobrych tytułów, jakoś mi uciekły z głowy, jak mi się przypomni, dam znać ;)

@miche55 też mam lekkie wrażenie, że Sony zaniedbuje PSP. Dla przykładu na PSP są 2 gry z serii God of War i zostały one wydane po czasie również w wersji na PS3 (albo PS2 nie pamiętam). A oczywiście na PSP poprzednich częsci nie wydali.

@Azrael a monster hunter? : O