Witam
Mam problem odnośnie kupna Skyrima na portalu Kinguin.net, zastanawia mnie to czy jeżeli kupię klucz do Steama przez ten portal to będę miał polską wersję językową.
Za pomoc daję lubię to.
Witam
Mam problem odnośnie kupna Skyrima na portalu Kinguin.net, zastanawia mnie to czy jeżeli kupię klucz do Steama przez ten portal to będę miał polską wersję językową.
Za pomoc daję lubię to.
Niue wiem, czy jest rozróżnienie na wersje Global i PL. W opisie produktu powinno być zawarte, czy posiada język PL czy też nie. W razie czego wgranie spolszczenia nie będzie problemem.
Niue wiem, czy jest rozróżnienie na wersje Global i PL. W opisie produktu powinno być zawarte, czy posiada język PL czy też nie. W razie czego wgranie spolszczenia nie będzie problemem.
W opisie piszę że są wersje EN/FR/IT/DE/ES/JP ale opis jest z 2013, chodzi mi o to czy jeżeli kupię klucz na Steama z innej strony to będe miał te same wersje językowe jakbym kupował normalnie przez Steama
http://store.steampowered.com/app/72850/
Według Steam, gra powinna zawierać też język PL(który potem trzeba będzie ustawić we właściwościach), więc na Twoim miejscu bym brał. W razie dalszych wątpliwości, zawsze możesz napisać do supportu Kinguin.net.
Na g2a skyrim też jest global, ale nie ma polskiego języka, znaczy z tego co wiem to ktoś na youtube mówił, że kupił ale właśnie musiał ściągać spolszczenie
Na steam jest teraz za nieco ponad 20zł. Masz 100% po polsku, bo kupowałem przedwczoraj.
Sama podstawka Skyrima powinna być po polsku (na 99%), jeśli jest to Legendary Edition to będziesz musiał pobrać spolszczenie, bo steam usunął polski język kilka dni po premierze bo się bugował i od tamtej pory nic z tym nie zrobili. Spolszczenie ma troche ponad 1gb.
Dokładnie, musisz czytać w opisie w jakim języku jest gra, ja często kupuje na Kinguin gry i wiem, że dobry sprzedający wrzuca dobre i konkretne opisy. A tutaj jak chcecie to sobie poczytajcie o stronce: http://lifetips.pl/forum/kinguin
Witam
Za pomoc daję lubię to.