Kupno TES:O

Witam drogich forumowiczów .

Co powinienem kupic aby zaczac gre w TES:0?

Bo do kupienia sa Tamriel , Morrowind , Gold Edition.

Jestem nowy i nie odnajduje się w tym jeszcze , a chciałbym zacząć grę.

Jaki koszt jest żeby mieć obecnie pełną wersje gry z wszystkimi dodatkami ?

Jakby ktoś mógł mi wytłumaczyć krok po kroku co powinienem kupić .

Pozdrawiam.

Polecam kupno Golda, ogranie tej podstawki z dodatkami zawartymi, a później Morrowind Upg. Generalnie gold nie zawiera tylko dwóch dlc. Z drugiej strony jeżeli stać Cię na płacenie 50zl miesięcznie ( ja tak robiłem ) to można kupić podstawkę + morrowind upg - początkowo wyjdzie taniej jednak opłacasz miesięczny abonament, do abo dostajesz crowny i za nie kupujesz DLC na stałe.

a mogłbym prosić o dokładny rozrys co jest DLC , co podstawa i skad ten abonament ? i co to jest ten Tamriel wersja ?

Zapraszam zapoznać się z tym tematem: KLIK

Kup podstawkę (Tamriel Unlimited) za 20-30 zł, jeśli Ci się spodoba wtedy bedziesz myslał nad kolejnym wydatkiem

Ja grałem na samej podstawce i po około 50h przestałem, ponieważ grałem sam a ta gra bez znajomości angielskiego to po prostu skip i bieganie od punktu A do B. Lore w TESO jest bardzo ważne. A jak już będziesz chciał grać dłużej to polecam abonament, który daje dostęp do DLC i najważniejsze czyli craftbaga bez którego co kilka minut musisz wracać do miasta by sprzedać itemki walające się w twojej torbie.

A ja polecam golda (nawet używke), a potem dokupienie Morrowinda jak się spodoba.

P.s. teraz crowny są w promocji: 5500 c za ok 75 zł. za to kupisz 2 DLC.

Polecam grę.

Ja zaczynałem od morrowinda i gram już ok. miesiąca a nie zrobiłem nawet 1/3 z contentu podstawki takze mozesz smialo zaczynac od tamriel unlimited a jak sie spodoba to ew. dokupisz sobie bo w gierce naprawde jest co robić .

A ja polecam golda (nawet używke), a potem dokupienie Morrowinda jak się spodoba.

P.s. teraz crowny są w promocji: 5500 c za ok 75 zł. za to kupisz 2 DLC.

Polecam grę.

Za 5,5k koron to można kupić 4 DLC ;)

Witam. Jakie są szanse na ban keya kupionego na takim g2a po taniości ? Czy w ogóle takie są.

Witam. Jakie są szanse na ban keya kupionego na takim g2a po taniości ? Czy w ogóle takie są.

identyczne jak w przypadku pełnego talerza na etiopijskim obiedzie ;]

Witam drogich forumowiczów .

Co powinienem kupic aby zaczac gre w TES:0?

Bo do kupienia sa Tamriel , Morrowind , Gold Edition.

Jestem nowy i nie odnajduje się w tym jeszcze , a chciałbym zacząć grę.

Jaki koszt jest żeby mieć obecnie pełną wersje gry z wszystkimi dodatkami ?

Jakby ktoś mógł mi wytłumaczyć krok po kroku co powinienem kupić .

Pozdrawiam.