Witam, zamierzam zacząć przygodę z TESO i zastanawiam się gdzie kupić grę.
Zastanawiam się czy na początku są potrzebne mi dodatki, czy może kupić je dopiero pózniej, ewentualnie moze gra + dodatek wyjdzie taniej niż kupowanie osobno?
Pozdrawiam.
Zastanawiam się czy na początku są potrzebne mi dodatki, czy może kupić je dopiero pózniej, ewentualnie moze gra + dodatek wyjdzie taniej niż kupowanie osobno?
Pozdrawiam.
Jesli nie jestes pewien, to nie pchaj się na poczatek w zadne DLC czy Gold Edition.
Kup podstawke za te kilkanascie zlotych, zagraj, jesli Ci sie spodoba, to wtedy dokup inne komponenty.
Osobiście zaczełem w morrowind ze wzgledu na sentyment i nie żałuje ale sama podstawka oferuje ci gry na multum godzin ;] polecam swiat jest piękny nie x1 przystaniesz w miejscu na pare min aby pooglądać co twórcy przygotowali ;]
Jesli nie jestes pewien, to nie pchaj się na poczatek w zadne DLC czy Gold Edition. Kup podstawke za te kilkanascie zlotych, zagraj, jesli Ci sie spodoba, to wtedy dokup inne komponenty.
Akurat Gold Edition jest bardzo dobrym pomysłem na początek, bo masz większość DLC za rozsądną cenę.
Pozdrawiam.