Kupno TESO

Planowałem kupić od dawna teso i dzisiaj zauważyłem że na cd keys jest promocja: tamriel unlimited za 25 zł, a podstawka wraz z morrowindem za 70 zł. Jak myślicie czy na początek warto kupować podstawkę z dodatkiem, czy lepiej kupić samą podstawkę, a dopiero potem dokupić dodatek. Oczywiście biorąc pod uwagę ceny podane powyżej

Kup samo podstawkę

same robienie questów z podstawki zajmie Ci bardzo sporo czasu

kupiłem wersję z 4 dodatkami (gold edition) jakoś tak przed wakacjami, do tej pory z podstawki nie wyszedłem (staram sie robić wszystko na max, zbieranie książek, wszystkie bossy, insty (solo i te grupowe), gram powoli i nie codziennie co prawda, ale na początku dość długo siedziałem w tej grze - w takim Revelation Online no to 40 level miałem juz po kilku godzinach, tutaj jest dużo ciężej

kup odrazu bo tanio wychodzi....o ile chcesz grac w gre single player bo mmo to napewno nie jest....do 50 lvla moze i jest ciekawie pozniej wbijanie cp to NUDA ....interacja z graczami praktycznie jest znikoma kazdy dostaje osobny loot nie ma czegos takeigo jak konkurencja wyscig zbrojen jak w mmo...PVP to poprostu bieda zerg vs zerg nic wiecej. takei oto moje odczucie - Single Player jak najbardziej MMO to nie jest.

ps.Wyrgwiglaz tutaj jest ciezej?? chodzisz na insty i sam lvl wpada questowanie mija sie z celem by expic bo jest tak nudne , ze to szok...bieganie od npc do npc. chyba , ze piszemy o wbiciu 600cp to juz chwile schodzi....

ja kupno teso polecam nie czuc co prawda wielkiego dreszczyku rywalizacji ale w grze jest co robić , krajobraz cieszy oko , no i gra jest przyjazna dla nowych graczy nie daje forry tylko starym wyjadaczom jak np cabal online xD

Dzięki za odpowiedzi, jednak się skuszę na samą podstawkę.

Planowałem kupić od dawna teso i dzisiaj zauważyłem że na cd keys jest promocja: tamriel unlimited za 25 zł, a podstawka wraz z morrowindem za 70 zł. Jak myślicie czy na początek warto kupować podstawkę z dodatkiem, czy lepiej kupić samą podstawkę, a dopiero potem dokupić dodatek. Oczywiście biorąc pod uwagę ceny podane powyżej