Kupno Torchlight 2 na Steam

Witam

Mam pytanie: Czy jeżeli kupię T2 na Steama będzie on również w polskiej wersji językowej czy tylko w angielskiej?

Z góry dzięki za pomoc.

Polskiej i Angielskiej. Sa jeszcze inne jezyki ustawia sie je w opcjach.

Dzięki wielkie, mam jeszcze jedno pytanko: Czy opłaca się kupić T2 na Steama za 4 euro i co o nim sądzicie?

mogło by być dłuższe ;) gra spoko, średnia ilość questów, grind koło 40% czasu/expa, żeby dać radę potworom, jak już zrobisz all to nie mam pojęcia jak zacząć na nowej trudności, także mnie nie pytaj :P, możliwe, że sie coś zmeniło jakiś patch czy coś, ale jak gralem to nie ma aż tylu losowych dungów, pozatym nawet jeśli sa to ilość pięter i potwoy te same.

Oczywiście, że się opłaca. Jeden z najlepszych hack&slashy, jak zwykły kontent ci nie starczy, to masz jeszcze starannie dopracowane mody, tylko nie wiem jak jest z ilością ludzi do multi, bo dawno nie grałem. Sam kupiłem, nie żałuje, w moim przypadku 180 przegranych godzin w jedną grę to bardzo dużo ;D.

gra calkiem spoko na steamie mam nabite ok 200h i gralo sie calkiem fajnie ;p

jeśli chciałbyś kupić torchlight 2 na steam napisz do mnie priv

@edit: widze że za 4 euro więc to tanio i nie ma co ryzykować ode mnie, pozdrawiam

Ja kupiłem w preorderze :) Gra "do przejścia", tryb online okrojony bardzo. Workshop rozwijany sprawia, że dochodzą nowe misje, postacie a nawet wielkie wątki fabularne.

Tylko ze jak bedziesz mial na polskiej wersji to bedziesz widzial tylko polskie servery na multi a jezeli angielskie to angielskie.

Przecież nie ma "polskiej" wersji Torchlighta 2 ...

Mój błąd, przepraszam.

Przecież nie ma "polskiej" wersji Torchlighta 2 ...

Co masz na myśli?TL2 jest w wersji po polsku bodajże od premiery.

Bardzo sie opłaca,gra jest miodna,ciekawa a mody mogą ją jeszcze bardziej rozwinąć.Najwiekszy konkurent Diablo III

Na allegro jest za 15 zł więc się nie opłaca.

bardzo dobra gra, polecam Synergy MODa. Najlepszy mod moim zdaniem, nowe klasy itemy itd itp, cały czas rozwijany

sam mam ochote na powrot do gry mozesz mi podac ktore to dokladnie jest mod nazwe ? i czy sporo ludzi na nim gra ?

Witam

Mam pytanie: Czy jeżeli kupię T2 na Steama będzie on również w polskiej wersji językowej czy tylko w angielskiej?

Z góry dzięki za pomoc.