Kupno World of Warcraft: Kompletna kolekcja - czy od razu po zakupie mogę grać?

Witam. Piszę tutaj w poszukiwaniu odpowiedzi. Otóż chcę powrócić do Wowa bo przerwie. Mam konto, na którym mam kupiony dodatek Warlords of Draenor i wszystkie niższe. Chcę kupić Kompletną kolekcję, która zawiera Wowa + Legion + Battle For Azeroth, awans postaci na 110lvl oraz 30 dni. I teraz mam do Was pytanie. Czy mogę coś takiego kupić? Pytam teoretycznie mam już Battlechesta i nie wiem czy otrzymam 30 dni grania.

Drugie pytanie.
Będę w stanie po zakupie od razu grać i korzystać z kontentu do Legionu, i dostęp do BoA dostane zaraz po premierze, czy jako że jest to preorder wszystko włącznie z BattleChestem i Leginem otrzymam dopiero po premierze BoA?

Wiem, że niektóre pytania mogą nie mieć sensu, powinny wydawać się oczywiste, ale chcę mieć pewność, ponieważ 200 zł jest to niemały wydatek, a nie chcę zmarnować tych pieniędzy, ani tworzyć nowego konta, bo wszystkie gry jakie mam zakupione mam na tym koncie.

Pozdrawiam!

Na to wychodzi, ze tak, dopiero boa dostaniesz po premierze.
Tyle ze masz tez opcje za 40 Funtów (pardon, nie mam w pln) samego Boa + Legion.

wydaje mi się że założy Ci 2gie konto wowa na tym samym koncie battlenet

1lajk

A najlepiej, to napisz do supportu battlenet i problem z głowy.

Na spokojnie możesz kupować kompletną edycję i aktywować ją na swoim koncie battle.net. W takiej sytuacji, przed włączeniem gry, będziesz miał do wyboru kilka ,subkont". Sam mam takich kilka na swoim koncie battle.net.