Kupno wowa-battle.net

Hej, chciałbym zakupic battlechesta (póki jest w promocji) na stronie battle.net

Pytanie brzmi: Czy jak kupie grę to od razu dostaje ją na konto i zaczyna bić licznik - 30 dni ;)? Czy moze dostane maila z keyem którego będę musiał aktywować na swoim koncie?

Wraz z kolegami mamy zamiar zacząć grac w lutym dlatego trochę głupio by było kupić grę teraz a po miesiącu abonament.

Nigdy nie kupowałem przez battle.net, jednak powinieneś dostać kod, skoro to wersja cyfrowa.

Kupujesz i od razu odlicza, sama niedawno kupiłam i właśnie tak było.

To ja znowu kupiłem 2x battle chest(jeden jako gift). Gift dochodził 3 dni na maila i czas leciał dopiero po wpisaniu kodu a drugiego normalnie na swoje konto i czas leciał dopiero po 2 dniach(jak mi zaktualizowali z triala na normalnego usera)

Dziwne, ze gift Ci dochodził 3dni, ja zawsze odrazu dostawałem. Kup jako gift na swoj e-mail i wpisz klucz kiedy bedziesz chciał, od tego momentu zacznie Ci liczyć.

Dziękuje ;* temat do zamknięcia ;)

Hej, chciałbym zakupic battlechesta (póki jest w promocji) na stronie battle.net

Pytanie brzmi: Czy jak kupie grę to od razu dostaje ją na konto i zaczyna bić licznik - 30 dni ;)? Czy moze dostane maila z keyem którego będę musiał aktywować na swoim koncie?

Wraz z kolegami mamy zamiar zacząć grac w lutym dlatego trochę głupio by było kupić grę teraz a po miesiącu abonament.