da rade kupic battlechest ze strony przez psc? czy wgl da sie gdzies kupic za psc?
Kupno wowa
blizzard nie obsługuje psc jeśli nie możesz zapłacić kartą to polecam iść do empika , saturna . media markt czegokolwiek mają tam battle chesty.
Zobacz na takich stronach jak:
Kinguin
Cdkeys.com
G2A
Na g2a jest taka możliwość, sam tam kupowałem.
ja posiadam konto z legionem, nie chce za nie duzo dasz 100 zl i jest Twoje (sam legion 140+)
dodam jeszcze ze konto aktywne jeszcze 76 dni od dzisiaj
Ja bym był chętny,żeby odkupić jeśli nie byłoby problemu,ale jest jakaś gwarancja,że nie zostanę wykiwany czy coś ?
Ja bym był chętny,żeby odkupić jeśli nie byłoby problemu,ale jest jakaś gwarancja,że nie zostanę wykiwany czy coś ?
To juz Twoje ryzyko, generalnie on jak bedzie chcial nawet jak zmienisz maila w kazdej chwili odzyska w ciagu 24h konto, za 3mc za 6 za rok czy za 3 lata.
Piszac ticket do supportu ze zakladal konto tego i tego miesiaca/dnia/roku, na takie nazwisko + na taki mail, podajac ewentualnie jeszcze pare informacji.
Nie wydaje mi sie, ze Ci sie oplaca ryzykowac w MMO, ktora to gra jest long-termowa, mozesz liczyc spokojnie ten i nast dodatek patrzac po konkurencji czyli bite 4-5 lat gry.
g2a/blizz store -> battlechest dobij 100tke, jak ci sie spodoba kupisz legion i tyle.
A ja osobiście polecam keye.pl. Wykonałem tam 5 zakupów związanych z WoW'em. BattleChest, MoP, WoD, 2 Prepaid. Na razie nie planuję grac w Legion
A i brak ryzyka wykiwania. Jak mówiłem wykonałem tam już 5 zakupów + ostatnio The Crew +Wild Run, bez najmniejszych problemów.
To juz Twoje ryzyko, generalnie on jak bedzie chcial nawet jak zmienisz maila w kazdej chwili odzyska w ciagu 24h konto, za 3mc za 6 za rok czy za 3 lata. Piszac ticket do supportu ze zakladal konto tego i tego miesiaca/dnia/roku, na takie nazwisko + na taki mail, podajac ewentualnie jeszcze pare informacji. Nie wydaje mi sie, ze Ci sie oplaca ryzykowac w MMO, ktora to gra jest long-termowa, mozesz liczyc spokojnie ten i nast dodatek patrzac po konkurencji czyli bite 4-5 lat gry. g2a/blizz store -> battlechest dobij 100tke, jak ci sie spodoba kupisz legion i tyle.
A ja osobiście polecam keye.pl. Wykonałem tam 5 zakupów związanych z WoW'em. BattleChest, MoP, WoD, 2 Prepaid. Na razie nie planuję grac w Legion A i brak ryzyka wykiwania. Jak mówiłem wykonałem tam już 5 zakupów + ostatnio The Crew +Wild Run, bez najmniejszych problemów.
G2a, kinguin, klucze to wszystko to samo na dobra sprawe, inna strona, inny wlasciciel a kupuja klucze automatycznie przez brokerow. Zadna z tych str raczej cie nie oszuka, sprawdz ceny, porownaj z blizz storem i tyle.
okej,dzięki,chyba tak właśnie zrobię,bo faktycznie głupio by wyszło jakbym po jakimś czasie chciał się zalogować a tu wałek.
Ja też wolę dopłacić te 50zł do gry niż później po roku grania mieć lipe z kontem bo poprzedniemu właścicielowi zachciało się pograć.
Dokladnie, zwlaszcza ze prawdopodobnie teraz przez pierwsze 3mc jak nie jestes maniakiem ciezko ci bedzie za golda oplacic gre, no moze juz 3 miesiac ale to tak z 4h musisz poswiecac srednio.
A i tak na starcie to sie baw, zwiedzaj, poznawaj gre + staraj sie trzymac ekwipunku.
Zeby ta gra kosztowala np. 150zl i lezala to ok, ale tutaj raz na dwa 2 lata trzeba kupic dodatek + miesiac (abonament), wiec szkoda ryzykowac
da rade kupic battlechest ze strony przez psc? czy wgl da sie gdzies kupic za psc?