Kupowanie Konta?

Witam.

Jaka jest wasza opinie na ten temat. Czy kupno konta tylko dla czystej przyjemności z gry się opłaca? Jak reagują inni na takiego klienta?

Chodzi mi o konto 30+ chempionów. Jak wiemy zbieranie IP troche zajmije. Jest to temat napisany wyłącznie z czystej ciekawości. :D

Kogo to obchodzi? Byle by ogarniał, jak chce niech kupuje.

Jeżeli nigdy w życiu ten "ktoś" nie grał w LoLa, to nie polecam, ponieważ nie będzie sobie radził z grą i będzie stały spam na chacie typu "feeder", "noob" "report him" i możesz dostawać bany za nieumiejętną grę, ale jeżeli już kiedyś ten "ktoś" grał w LoLa, miał dobre konto, ale mu np. hacker ukradł, albo perma ban, to nie widzę problemu.

Dla czystej przyjemnosci gry jak napisales, to zakladasz nowe konto i grasz czempionami z rotacji - tyle ode mnie ;)

Moim zdaniem się opłaca. Nie jest aż tak drogo.

Nie nie opłaca się, gdyż nie będziesz miał przyjemności z gry jako osoba co nie posiada tego "skilla" a napotka na przeciwników którzy wiedza co i jak.

Jak go stac niech kupuje proste ale mam nadzieje ze na rankingowym meczu nie spotkam takiego nuba.Kupil kont i co on moze wiedziec o LoL'u( NIC ). Zeby umiec grac to trzeba troszke czasu poswiecic na ta gre. To nie jest np cabal bijesz moby i juz jestem dobry tutaj jest najwazniejsza taktyka i zgrana ekipa. Tyle na ten temat

Bez przesady koledzy to nie są duże pieniądze i moim zdaniem się opłaca.

@up

Tu nie chodzi o pieniądze. Czy wyda za takie konto 1zł, czy 100zł, bez "skilla" będzie wyzywany i reportowany co runde. LOL to nie tak jak już wyżej ktoś wspomniał Cabal czy inne MMO typu WoW/Metin2. Masz 30lvl i skill - gra będzie dla Ciebie przyjemnością. Kupiłeś konto na 30 mimo że nigdy nie grałeś w LoL'a - zapomnij o jakim kolwiek komforcie z gry.

Witam.

Jaka jest wasza opinie na ten temat. Czy kupno konta tylko dla czystej przyjemności z gry się opłaca? Jak reagują inni na takiego klienta?

Chodzi mi o konto 30+ chempionów. Jak wiemy zbieranie IP troche zajmije. Jest to temat napisany wyłącznie z czystej ciekawości. :D