Kupowanie w Google Play

Witam

Potrzebuję pewnej aplikacji dostępnej w sklepie Google Play za 8zł. Mogę ją jakoś kupić za paysafecard, SMS, telefon czy coś podobnego? Karty nie mam zamiaru podpinać dla 1 aplikacji, a wydawać 50zł na kartę Google Play średnio mi się widzi.

Da radę jakoś to zrobić?

Powinieneś mieć taką opcje, że doliczą Ci te 8 zł do rachunku za telefon

Nie każdy operator pozwala na doliczenie zakupów w google play do rachunku.

Wszystkie metody płatności masz tutaj:

https://support.google.com/googleplay/answer/2651410?hl=pl

z doliczeniem do rachunku masz w "Bezpośrednie płatności przez operatora" > "Dostępność bezpośrednich płatności przez operatora" i tam masz wypisane: "Polska Orange, Play, Polkomtel/Plus, TMI".

Mam Play, dzięki :)

Telefon na kartę obsłuży czy tylko abonament?

Tylko abonament.

Łatwiej byłoby poprosić na moment o kartę kogoś z rodziny, a te 8zł oddasz w formie materialnej.

Z doświadczenia wiem, że najczęściej jest tak - " nie podawaj numeru karty w internecie bo mnie okradną!"

W takim wypadku najszybciej, ale nie najtaniej będzie kupić tą zdrapkę za 50zł. Teraz kupujesz to co potrzebujesz a kasa leży na koncie google play i czeka aż ją wydasz na kolejne promocje. Sam też się wahałem, ale w końcu kupiłem taką zdrapkę. Od maja zeszłego roku zostało mi jedynie coś około 6zł bo co jakiś czas pojawiała się ciekawa promocja. Tak więc zdecydowanie polecam. Płacisz więcej jednokrotnie, ale masz spokój na dłuższy czas.

Dzięki za wszystkie odpowiedzi :)

Witam

Potrzebuję pewnej aplikacji dostępnej w sklepie Google Play za 8zł. Mogę ją jakoś kupić za paysafecard, SMS, telefon czy coś podobnego? Karty nie mam zamiaru podpinać dla 1 aplikacji, a wydawać 50zł na kartę Google Play średnio mi się widzi.

Da radę jakoś to zrobić?