Cześć.
Zastanawiam się nad kupnem telefonu, podam czego oczekuje:
- Najlepiej, żeby był dotykowy
- odtwarzacz MP3 i tu potrzebuje, żeby był dobry dźwięk i też głośno grało
- aparat i kamerke (nie obchodzą mnie Mpx, ważne żeby miał)
- przeglądarke WWW
- Wi-Fi
To tyle.
Potrzebuje telefonu na zwykłe użytkowanie (Sms, dzwonienie, muzka, przeglądanie stron, pobieranie plików itd.) Tylko zwykłe użytkowanie jeszcze z paroma gierkami (z 3 jak się bym nudził). Nie chce telefonu z klawiaturą, chcę dotykowy ekran i możę być rozsuwany z qwerty.
1. Powiedzcie jaki telefon tu pasuje do tych cech.
Zastanawiam się jeszcze jaki system operacyjny mieć ??
Potrzebuje takiego, gdzie po kilku miesiącach się nie będzie zacinał, dość fajny w obsłudze itd.
Systemy operacyjny jakie mnie zaciekawiły to: Android, iOS, WP, tyle. (Może wy macie jeszcze jakiś do zaoferowania system??).
2. Powiedzcie jaki będzie dobry system operacyjny i wypowiedzcie się co nie co o nim.
To wszystko, mam nadzieję, że pomożecie mi w wyborze telefonu.
Dzięki z góry.
Kupuje telefon pomoc w znalezieniu i wyborze
Podaj jeszcze jakąś orientacyjną kwotę, jaką możesz zaoferować.
Teraz w mixie masz galaxy trend s7560. Na brandowanych sluchawkach od Samsunga gra dobrze. Glosnik ma niestety denny;/
Sony Ericsson Live with Walkman, nie dałeś ceny, to po prostu rzucam co myślę, że jest dobre. ;P
Co do systemu to nie chcę mi się opisywać, bo za dużo by się zeszło.
Myślę, że z 800 zł
Ale też napiszcie mi co nieco o systemach operacyjnych.
nie wydaje mi się, żeby za tą cenę było coś lepszego niż Galaxy S+
System operacyjny rzecz jasna android.
System intuicyjny łatwy w obsłudze i przede wszystkim (przynajmniej dla mnie) bezkolizyjny i szybki.
Krótko na temat samego telefonu:
Procesor o taktowaniu 1.4 GHz
Wyświetlacz super AMOLED 4"
Aparat 4.9 MpX
HTC Sensation albo coś z serii One. Metalowe, solidne telefony.
Moge ci odsprzedać moje lww w stanie b.dobrym ( lepszym niż fabrycznie ). Procesor 1,5Ghz , rom ( nakładka na system ) jak jelly bean . Telefon nie ma żadnych zbędnych aplikacji i dlatego śmiga jak głupi ^^ . Zdziwiłem się jak GT racing 2 na nim chodziło
.
Widze sami znawcy sie znalezli i pisza glupoty. Do 800zl kupisz spokojnie s3 , zreszta sam najlepiej poszukaj co ci odpowiada bo pozniej kupisz a bedziesz narzekal. allegro i jedziesz + jakas stronka z telefonami. Osobiscie poczekal bym na kazama Thundera albo Tornado bo beda miala 2 sim + calkiem dobra cene
800 zł za s3? mieszkasz w nibylandii?
No chyba używkę. Najlepiej do twojego opisu pasuje Xperia M, W granicach 500-600 możesz nabyć nówkę
A ja polecę ci coś z zupełnie innej beczki - Lenovo A390T . Tani i solidny telefon. Sprawdź sobie specyfikację http://allegro.pl/smartfon-lenovo-a390t-4-wifi-5mpx-dualcore-12m-gw-i3977522461.html czy taka w zupełności by ci nie wystarczyła i zamiast płacic 700-800 zł za tel to tu zmieścisz się w 300 a 500zł w kieszeni na coś innego.
A teraz obiegając od tematu z wyborem telefonu
Jaki będzie najlepszy system operacyjny ?? Który nie będzie zacinało się po jakimś czasie i bardzo dobry w obsłudze.
Polecam Nokia Lumia 625. Świetny dźwięk + dotykowy + system bardzo płynny Miałem go lecz wymieniłem na Sony Xperia Z1. Ale wielu moich znjomych ma tą nokię.
A teraz obiegając od tematu z wyborem telefonu Jaki będzie najlepszy system operacyjny ?? Który nie będzie zacinało się po jakimś czasie i bardzo dobry w obsłudze.
Android i telefon 1gb ramu conajmniej Nie kupuj telefonu z mniej niz 1 gb ram
Co do kogos tam wyzej....A ile Ty bys chcial za s3 dac ??? bo nie wiem ? Co za problem kupic teelfon nawet uzywke , ktora ma gwarancje lub jest uzywka w idelanym stanie ?? Nie widze zadnego problemu. To tak samo jak z samochodem....90% ludzi kupuje uzywki i zyja
http://allegro.pl/samsung-galaxy-s3-ideal-okazja-i4058742475.htmluzywany telefon ??...Blagam przestancie pisac o cenachi telefonach jezeli nie macie bladego pojecia co ile kosztuje i za ile kupic , pozniej ludzie kupuja szajs za ogromne pieniadze.
a ja polecam takie cos : http://www.ceneo.pl/25586300
2 osoby ode mnie na roku go maja, i bardzo chwala, zero scinek, ladne zdjecia, dobry wyswietlacz, no i dual sim ( zamawiasz aero2 i cieszysz sie darmowym internetem)
Samsung Galaxy S3 to całkiem ciekawa opcja przy kwocie która masz zamiar zainwestować.
Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
Do 800zł brałbym Nexusa 4, używkę w idealnym stanie sam za tyle wyrwałem, gniecie S3, ma więcej ramu, większy ekran, mocniejszy procesor i grafika. Jedyny minus to, że ma tylko wbudowane 8 lub 16gb pamięci (2 wersje), no i brak słuchawek w zestawach - telefon przewidziany bardziej dla developerów ^^. Sam posiadam wersje 16gb, na stockowym androidzie fonik zapiernicza bez problemów, telefon jak narazie będzie dostawał najnowsze wersje systemów, dzieki temu, że to "dziecko" Google i LG ;]. Każda gierka chodzi bez problemów. Szczerze polecam , gdyby nie brak slotu microsd telefon byłby perfekcyjny.
Za 750(na allegro) możesz dostać nową Xperię SP. Absolutny kombajn w swoim przedziale cenowym. Ma zapowiedzianą aktualizację do KitKata 4.3. Slot na karty sd, dwurdzeniowy procesor(2x.1.7Ghz) jeden z najbardziej wydajnych silników graficznych(Ardeno 320) Wszystko to sprawia, że jest zdolny do wszystkiego. Możesz również poszukać Nokii Lumii 920, choć wątpię, że za 800 znajdziesz nową. Jeżeli telefon może być używany polecam również, jak Xirion Nexusa 4, bo w tej cenie nowego nie znajdziesz. Produkt napewno będzie wspierany przez najbliższy okres czasu - w końcu to produkt Google. Dodam jeszcze, że zarówno Lumia jak i Nexus nie mają slotu na karty micro SD.
Cześć.
Zastanawiam się nad kupnem telefonu, podam czego oczekuje:
- Najlepiej, żeby był dotykowy
- odtwarzacz MP3 i tu potrzebuje, żeby był dobry dźwięk i też głośno grało
- aparat i kamerke (nie obchodzą mnie Mpx, ważne żeby miał)
- przeglądarke WWW
- Wi-Fi
To tyle.
Potrzebuje telefonu na zwykłe użytkowanie (Sms, dzwonienie, muzka, przeglądanie stron, pobieranie plików itd.) Tylko zwykłe użytkowanie jeszcze z paroma gierkami (z 3 jak się bym nudził). Nie chce telefonu z klawiaturą, chcę dotykowy ekran i możę być rozsuwany z qwerty.
1. Powiedzcie jaki telefon tu pasuje do tych cech.
Zastanawiam się jeszcze jaki system operacyjny mieć ??
Potrzebuje takiego, gdzie po kilku miesiącach się nie będzie zacinał, dość fajny w obsłudze itd.
Systemy operacyjny jakie mnie zaciekawiły to: Android, iOS, WP, tyle. (Może wy macie jeszcze jakiś do zaoferowania system??).
2. Powiedzcie jaki będzie dobry system operacyjny i wypowiedzcie się co nie co o nim.
To wszystko, mam nadzieję, że pomożecie mi w wyborze telefonu.
Dzięki z góry.