Witam tak jak w tytule paczuszka została wysłana o 11:00 w Sobote i może dojść dzisiaj czy dopiero jutro? Niestety nie wiem jaki to kurier :/
Kurier Sobota-Poniedziałek(?)
Powinieneś dostać link do paczki na maila od kuriera. Powinien się tam znajdować numer paczki pozwalający śledzić jej status przez internet. Jeśli nie otrzymałeś maila, to zapewne kurier jej jeszcze nie zaksięgował, ale w zależności od firmy różnie może to być. Termin bym raczej obstawiał jutro-pojutrze.
Ale to nie jest tak że to była transakcja przez allegro tylko przez OLX więc nie dostałem nic na email i nie wiem jaki to kurier.
To chyba zależy od tego jaka paczkę wziął człowiek który wysyła i jakie opcje wybrał, są tam powiadomienia sms-em, powiadomienia e-mail, który trzeba wypisać odpowiednie pole i takie coś kosztuje może 1 zł 50 groszy dodatkowo czy do 2 zł. Jeśli gościu nie wypełnił odpowiednich miejsc i nie chciało mu się dopłacić tych 2 zł, to raczej nie dostaniesz nr listu przewozowego do sprawdzenia gdzie paczka się aktualnie znajduje. Więc pozostaje ci czekanie.
Kurier napewno otrzymał paczkę dziś więc raczej dziś nie dostaniesz, aczkolwiek mogę się mylić (dni robocze te sprawy). Zapewne dostaniesz paczkę w tym tygodniu.
@Down: nie spojrzałem na datę .
Wysyłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk 2
@up kolego żyjesz przeszłością dzisiaj jest poniedziałek . Możliwe, że dzisiaj dostaniesz paczkę a jeżeli nie to na pewno jutro. Najlepiej skontaktuj się ze sprzedawcą, bo jeżeli wysyłał kurierem to musi mieć numer listu przewozowego, więc czasami trzeba z nimi się skontaktować.
^Więc jeśli to możliwe że dzisiaj dostane to już coś Dzięki wszystkim za pomoc
Temat do zamknięcia.
Jutro napewno jej nie dostaniesz
Witam tak jak w tytule paczuszka została wysłana o 11:00 w Sobote i może dojść dzisiaj czy dopiero jutro? Niestety nie wiem jaki to kurier :/