Kyprosa - Jak to jest z frakcjami?

Tak jak w temacie. Jest jakaś strona konfliktu, która jest słabsza od drugiej? Planujemy ze znajomymi zacząć grać bo lubimy te strony, które mają pod górke :)

A więc?

Na kyprosie masz najwiekszy progres i jezeli nie no-lifisz raczej nic nie osiagniesz na kyprosie koty dosc mocno zamiataja.

A jest jakiś serwer, na którym jest dużo polaków [ Nie ukrywamy, że lubimy grać z "naszymi ] i jednocześnie spełnia kryterium, które podałem wyżej?

Aktualnie na Aier koty tak miażdżą ludzi, że wojny kończą się po 10 minutach. W ogóle na Aier ludzie i elfy jacyś nie ogarnięci są, bo zamiast walczyć przeciwko przeciwnej frakcji, to walczą między sobą.

@Up Na Orchdnie taka sama sytuacja

nosystem open pvp/pk w fra~kcjonowanym swiecie to poprostu glupota nie wiem po co sa te frakcje w ogole:)

Mogę sie jeszcze dowiedzieć dlaczego takie hejty na tą gre lecą? Wiem, że tutaj już ludzie o tym pisali ale czy możecie to wytłumaczyć "prościej"?

Mogę sie jeszcze dowiedzieć dlaczego takie hejty na tą gre lecą? Wiem, że tutaj już ludzie o tym pisali ale czy możecie to wytłumaczyć "prościej"?

System zarabiania golda jest ogromnie nudny i jednolinijny obecnie -lowienie rybek daje ogromne ilosci golda i kazdy prawie kto ma kuter to lowi ryby.

2. opcja to wozenie paczek tam i spowrotem co jest dosc nudne.

3.Inflacja wszystko drozeje bo jest za duzo golda i on nie ubywa.

4.Farmy-na dluzsza mete sa srednio oplacalne bo to co wyrosnie jest bardzo tanie

5.Brak setu pvp + brak balansu pvp

6.Po wbicu 50 nie pozostaje ci nic za bardzo procz robienia gold na Apexy i set

To chyba jedyne wady gry.

Nie jest tego tak dużo jak w grze 4story, w którą graliśmy. Mam nadzieje, że zanim wszyscy się zbierzemy na weekend i zaczniemy expić to w grze gold powróci do normalnych wartości.

Walić to, że ta gra jest nudna i nie ma end game i nic do robienia w late. Największy problem to są WSZĘDOBYLSKIE boty, a wydawca nic z nimi nie robi.

Przepraszam, banuje, ale tego nie widać, ba, nawet ich przybywa z każdym dniem.

I to nie są boty, które same expią, to są HACKI. Takie rzeczy da się tym wyczyniać, że bania mała.

Dlatego takie hejty na tą grę lecą, poza tym, że jest zarypiście nudna .

Walić to, że ta gra jest nudna i nie ma end game i nic do robienia w late. Największy problem to są WSZĘDOBYLSKIE boty, a wydawca nic z nimi nie robi.Przepraszam, banuje, ale tego nie widać, ba, nawet ich przybywa z każdym dniem.I to nie są boty, które same expią, to są HACKI. Takie rzeczy da się tym wyczyniać, że bania mała.Dlatego takie hejty na tą grę lecą, poza tym, że jest zarypiście nudna .

Ogrywaliśmy tyle lat 4story, które było nudne jak flaki z olejem to i to nas nie zanudzi.. Da się jakoś jest ignorowac na chatcie? Jakiś AddOn czy coś?

Tak jak w temacie. Jest jakaś strona konfliktu, która jest słabsza od drugiej? Planujemy ze znajomymi zacząć grać bo lubimy te strony, które mają pod górke :)

A więc?