Witam mam pytanie odnośnie Classic cluba...
Jak to tam jest ?? Czy serwer jest stabilny jak z updatami ?
Jaki jest online? No właśnie pytanie jak wygląda ze społecznością polską, są tu jakieś polskie Gildie?
czy lepiej wybrać off Classica ???
Jaki jest online? No właśnie pytanie jak wygląda ze społecznością polską, są tu jakieś polskie Gildie?
Siemka,
Ja gram na Classic.Club od około 4-ech miesięcy i jestem nawet więcej niż zadowolony, serwer jest stabilny i rozwijany przez Administrację, która opracowuje update do wersji 2.0 i zapowiedziała jego wprowadzenie na końcówkę tego roku. Niedawno odbyły się obchody pierwszej rocznicy serwera, masa regularnych eventów i wprowadzone ułatwienia dla osób zaczynających grę plus community, które ciągle się rozwija i na chwilę obecną może liczyć sobie około 1,5 k graczy (to bardziej wrażenie niż oficjalne dane ponieważ licznika brak). Co do "czysto-polskich" Klanów na serwerze są 2:
ŁowcyZzaKamienia, którego jestem Liderem oraz CoB, które w ostatnich dniach poddało się w wojnie z nami
Jeśli masz ochotę zacząć zapraszam do kontaktu z nami ingame lub za pośrednictwem TeamSpeak.
Pozdrawiam
Kamal