L2-czy warto zagrać?

Zapewne kolejny temat z pytaniem co do l2 czyli -czy nadal warto w to grać?Wiem że gra podobno jest teraz po Polsku,ale tylko ten fakt mnie nie zachęca do gry.

-Skoro mamy 2013 rok,wszystko idzie na przód to czy warto nadal w to grać? Być może jest teraz coś tego typu,tyle że lepsze,lecz nikt o nim nie wie? :o

O to pare pytań:

-Gra jest typu p'n'k choć to wiadome jak na te czasy,pytanie brzmi czy jest to monotonne?

-Czy cała gra jest monotonna? Czy grind to same questy lub exp na mobach.

-Czy gra umarła pod względem aktualizacji?

-Czy gra umarła pod względem ilości osób?

-Czy są do niej podobne gry,jak tak to jakie?

-Czy jest w niej dużo rzeczy które mogą spowodować napad ku*vicy?

Jeżeli chodzi o l2 to ja jak najbardziej polecam. Gra w sama w sobie nie jest monotonna, do 40 lvl expisz na q a potem to już grind na mobkach i daily q. Ludzi jest od zajebania a z tego co wiem to gra się dalej rozwija mimo swojego wieku.

Polski global jest ok exp do 86 lvl jak masz PA i mentora to srednio 2 dni . Warto sie pobawic .

Gra nie jest monotonna :) Trochę Questów, trochę grindu na mobkach :) Jeszcze lepiej jak znajdziesz oczywiście gildię :) Ale gra na PL będzie trudna, bo ludzi tam nie ma zbyt dużo już..

Cóż największe ogary i fani odeszli z powodu tych wszystkich nowych Chroniclów, ponieważ to co w nich jest to już totalna przesada, więc ludzie grają max na serwerach z Chroniclem pomiędzy Gracia Epilogue, a Chronicla Interlude, którego każdy wręcz kocha ( obecnie w rankingach serwer pierwszy z brzegu Interlude ma nawet 8 miejsce w top 100 ).

Może kiedyś sam wrócę do tej wspaniałej gry... ale za to mój były klan ciągle nawala hehe :D

Ale gra na PL będzie trudna, bo ludzi tam nie ma zbyt dużo już..

Żartujesz, prawda ? Ludzi jest BARDZO dużo i nie ma żadnych problemów ze znalezieniem PT na cokolwiek

Nie warto, bo na 89%, 99% community L2(które i tak już jest małe) przerzuci się na ArcheAge'a na przełomie 2013/14 roku. Zanim opanujesz grę minie sporo czasu.

Zwrócę Ci również uwagę, że bez i3+SSD to gra nie ma sensu, lag na lagu na pvp[ssd wymóg jak i coś klasy i3 3.0+, najlepiej mieć i5 kręcone ale cóż)

Gra opiera się na CP (musisz mieć team 7 osób i żeby jakoś sobie radzić na pvp grać codzienie (gra tego wymaga) z tymi ludźmi po 4h+

bez złotówek nic nie zrobisz

Zapewne kolejny temat z pytaniem co do l2 czyli -czy nadal warto w to grać?Wiem że gra podobno jest teraz po Polsku,ale tylko ten fakt mnie nie zachęca do gry.

-Skoro mamy 2013 rok,wszystko idzie na przód to czy warto nadal w to grać? Być może jest teraz coś tego typu,tyle że lepsze,lecz nikt o nim nie wie? :o

O to pare pytań:

-Gra jest typu p'n'k choć to wiadome jak na te czasy,pytanie brzmi czy jest to monotonne?

-Czy cała gra jest monotonna? Czy grind to same questy lub exp na mobach.

-Czy gra umarła pod względem ilości osób?

-Czy są do niej podobne gry,jak tak to jakie?

-Czy jest w niej dużo rzeczy które mogą spowodować napad ku*vicy?