Szukamy ludzi zgranych i chętnych do zagrania na serwerze L2.eu Aria
Na wszelkie pytania odpowiadam pod nr gg: 290341
Na Aria nie ma poziomu, grajcie na Core No chyba, że chcecie być pro wśród noobów.
A po co mi grać na core , gdzie na jedngo moba przypada 10 osob, i meczyc sie z jednym qestem pare godzin, bo trzbea ostro ksuc ,jak na ari mam wolne spoty? Gadanie , ze na core graja pro a ari newbie , jest dla mnie smieszne, to moze ja powiem ( idac twoim tokiem myslenia) idzcie grac na bartz (wiem ze stare serwery zostaly polaczone i majaj teraz inne nazwy ale to tylko przyklad), czy jaki kolwiek stary serwer l2 w koncu tam graja dopiero pro a core do nich to banda nobkow ... takie porownania mozna robic bez konca ... zastanowcie sie zanim cos napiszecie
Sry, ale mowa była o serwerach Innovy, a nie mieszanie tego z NC. Na takich spotach przynajmniej jest pvp, na wolnym spocie można pobić sobie tylko mobki, a to jest nudne moim zdaniem.
To zależy kto czego oczekuje od gry. Niektórzy lubią jak trzeba walczyć na spotach o to aby móc expić. A inni wolą bezstresową grę. Choć pierwsza opcja dla mnie ciekawsza ;p
chetnie zagram zarowno na arii(od poczatku) jak i na core(posiadam pare postaci). Jakby cos to pm