Archera na którym jadą all? Nie zauważyłem. Ostatnio nawet mało ich jest, zamiast nich trza sztyleciarzy brać albo drugiego tyrra/feoha. Poza tym, L2 jest L2, nie ważne czy na NCSoft, czy na Innovie, łuk jest ten sam, różni sie tylko drobnymi szczegółami, bo my mamy od 2 tygodni Tauti.
Posiadam AMD Phenom II X6 1055T, 2,8GHz i na Medium nie mam najmniejszych scin na siege, mass PvP czy czymkolwiek innym. Gram tankiem, więc jestem z natury wrzucany jako pierwszy do walki.
Grałeś 85+ na NCSofcie? Bo od tego momentu botów nie ma w ogóle, bo nie mają gdzie bić. Teorytycznie można się bawić w Swampa i solo kartię (którą robię tankiem na afku...), ale bot trafi na np. Corpse Assasin i jest po nim. Przed 85 są śladowe ilości botów na VoS, ToI i IT. I nie staraj mi się nawet wmówić, że Innova to taki genialny serwer i nie ma tam botów. Miałem tam Iss'a 86, ale nie lubię jak ktoś kto zapłaci jest lepszy ode mnie.
Kiedyś pewien klan z zamkiem w Aden chcieli spróbować szczęścia i bronili się z botem na targetowanie przeciwników. 3 minuty potem cały klan został zbannowany (ugh, wciąż pamiętam tą epic walkę o Aden).
I gdzie ja obrażam Innove? Stwierdzam co tam jest, a czego nie ma, bo kolega Mikaz mnie o to poprosił. Gdyby nie to kretyńskie premium i odpalanie gry przez stronę, to bym z miłą chęcią grał na Innovie.