L2 GoD pytania

Tak jak w temacie.

1. Czy 4 profesja polega na tym, że np. jak grałem bladedancerem to bo wbiciu 85 lvla mam jeszcze skille gladiatora i spellsingera(nie jestem pewien czy dobrze napisałem tą ostatnią nazwe :P ) ?

2. Po wbiciu 85 lvla mogę mieć drugą klasę postaci ?

3. Archer to ciekawa postać?

1. Czy 4 profesja polega na tym, że np. jak grałem bladedancerem to bo wbiciu 85 lvla mam jeszcze skille gladiatora i spellsingera(nie jestem pewien czy dobrze napisałem tą ostatnią nazwe :P ) ?

Wszystkie skille znikają, w zasadzie to 1-3cia klasa(1-85Lv) to po prostu pozostałość po starym lineageu no bo nie mogli wprowadzić od razu nowych klas bo co z ludźmi co mieli sporo postaci na lvlach 7x (np. na bartzie)

85+ zaczyna się gra

2. Po wbiciu 85 lvla mogę mieć drugą klasę postaci ?

Tak, a i polecam nie iść na OFFA (europejski ledwo dycha 1 serwer 3000 ludzi, amerykański boty i zrangery)

www.asima.ws 6000 online priv, x10 pliki z OFFA (takie jak na amerykańskim) jest tam też międzynarodowa gildia TeamZone lub polska GreenWarriors. Ale gra na end GAME nastawiona jest na grę w constant party.

3. Archer jest ok, ale jest mniej dynamiczny od Feoh Wizarda. W zasadzie postacie są bardzo wyrównane, nie tak jak kiedyś więc bierz co chcesz.

**** Gra jest trochę dupna, ponieważ na SIEGE i w ogóle na 7v7 i 14v14 są straszne ściny na kompach gorszych niż i3 (topowy procesor, a tak naprawdę żeby grać (22-35 klatek) musisz mieć kręcony i5 2500k min, 450 gf, 4gb ram i DYSK SSD

Dlatego dużo ludzi quitnęło i czeka na Guild Warsa 2/ gra w TERĘ lub Diablo

Hmmm mam już 41 lvl silver rangerem :D Robić teraz questy czy grind ? Zbroje mam light, to dobrze ? Zbieraćrzeczy tj. węgiel, żelazo ?

41-85 na eu to 4 dni nolife, skocz do godd/aden KUP buffy od issa i farm w outlaw forest do 52

Potem na 30min buffach zaczynasz TOI I, II, III - 60lv+ i tak do 7x potem na DOE do 78 a potem to na pol

Te maty to nic istotnego. a i kup sobie premium bez 2x exp to gl :D

A ile kosztuje premium ? ; > i bez buffów z isa da się rade ?

Mentor - Melodie Iss'a lvl2 jak mentor jest aktywny, Harmony co 2h i buff 200% expa.

@Quaku

Wystarczy mieć ustawione low i już nie zacina na Siege i CoC... Ja ma na medium i nie mam z tym problemów, a gram tankiem, więc jestem rzucany na pierwszą linię ognia.

A Bartz wystartował 2 tygodnie po GoD'zie...

Outlaw Forest? Błe. Cruma Tower 41-55 z mentorem 25minut (ostatnio kamaela jako automat robiłem). 55-70 dzień na ToI. 70-80 na Imperial Tomb i Shrine of Loyality w 2dni. Żadnych premium (bo to od NCSoftu).

Co do twoich pytań, małe sprostowanie: 1. Jak się obudzisz znikają ci wszystkie skille i są zastępowane tymi z obudzenia. I to wszystko.

2. 3 Subclassy mają max lvl 80. Jedną możesz wbić na 99, tutaj pełna dowolność, tylko nie możesz wziąść craftera, klas kamaeli (klasy kamaeli mogą brać tylko kamaele, ale nie mogą wziąść innych klas), Overlorda oraz elfy nie mogą brać klas czarnych elfów i vice versa.

Zbieraj matsy i do mercha. Stone of Purity sprzedawaj graczom (kosmiczne ceny osiągają).

Wystarczy wyłączyć cienie i slajdy znikają, resztę można zostawić na high.

3. Archer to ciekawa postać?

Tak, pod warunkiem że ogarniasz, siedzisz z pt na jakimś komunikatorze głosowym, masz za sobą ogarniętego healera lub najlepiej dwóch.

Aha. Mam jeszcze jedno pytanie. Jak można zarobić ? I czy 1 kk adena to dużo ? :P

Kryształy, keye na sety, event itemy, matsy na złom R, chodzenie na expa - opcji jest dużo.

1kk, hmm... Za tyle kupie shoty na 1 dzień... A klata TW kosztuje 389kk. Odpowiedz sobie sam.

Na ToI 11 można fajnie zarobić, znam tyrrów którzy tam trainy robią i nieźle na tym wychodzą.

A co to jest to TOI ? I czy jak jestem w klanie to dają mi buffy do expa ?

Klan nie daje buffów do expa. W tym momencie na NCSoft masz takie buffy na exp: Mentor/Mentee (200/10%), Kotek(30%), Castle of Light(3%), Draco(200%). Czyli do lvl 85 masz 433% bonus expa, a od 86 243%.

ToI - Tower of Insolence.

A na Innovie jest coś w podobie ?

Innova nie ma Tauti, więc obstawiam, że nie macie Draco i Light'a. W ramach przeprosin za błędy, mamy kotka, więc jego też nie macie. Czyli... tylko mentor.

Aha, no i macie to śmieszne premium, więc jeszcze x2 exp.

Wystarczy wyłączyć cienie i slajdy znikają, resztę można zostawić na high.3. Archer to ciekawa postać? Tak, pod warunkiem że ogarniasz, siedzisz z pt na jakimś komunikatorze głosowym, masz za sobą ogarniętego healera lub najlepiej dwóch.

takie bajeczki to sobie opowiadaj nawet na i5 kreconym do 5.0 ghz nie ma plynnosci(30fps)

NCSOFT - BOTOWNIA

Innova nie ma Tauti, więc obstawiam, że nie macie Draco i Light'a. W ramach przeprosin za błędy, mamy kotka, więc jego też nie macie. Czyli... tylko mentor.Aha, no i macie to śmieszne premium, więc jeszcze x2 exp.

a Wy macie RANGERA na którym jadą all, macie towera/walkera/l2neta na którym też 90% napierdala i nie obrażaj legitowego (z low populacja, ale legitowego eu offa) :)

Archera na którym jadą all? Nie zauważyłem. Ostatnio nawet mało ich jest, zamiast nich trza sztyleciarzy brać albo drugiego tyrra/feoha. Poza tym, L2 jest L2, nie ważne czy na NCSoft, czy na Innovie, łuk jest ten sam, różni sie tylko drobnymi szczegółami, bo my mamy od 2 tygodni Tauti.

Posiadam AMD Phenom II X6 1055T, 2,8GHz i na Medium nie mam najmniejszych scin na siege, mass PvP czy czymkolwiek innym. Gram tankiem, więc jestem z natury wrzucany jako pierwszy do walki.

Grałeś 85+ na NCSofcie? Bo od tego momentu botów nie ma w ogóle, bo nie mają gdzie bić. Teorytycznie można się bawić w Swampa i solo kartię (którą robię tankiem na afku...), ale bot trafi na np. Corpse Assasin i jest po nim. Przed 85 są śladowe ilości botów na VoS, ToI i IT. I nie staraj mi się nawet wmówić, że Innova to taki genialny serwer i nie ma tam botów. Miałem tam Iss'a 86, ale nie lubię jak ktoś kto zapłaci jest lepszy ode mnie.

Kiedyś pewien klan z zamkiem w Aden chcieli spróbować szczęścia i bronili się z botem na targetowanie przeciwników. 3 minuty potem cały klan został zbannowany (ugh, wciąż pamiętam tą epic walkę o Aden).

I gdzie ja obrażam Innove? Stwierdzam co tam jest, a czego nie ma, bo kolega Mikaz mnie o to poprosił. Gdyby nie to kretyńskie premium i odpalanie gry przez stronę, to bym z miłą chęcią grał na Innovie.

A item Unidentifield Mithrill Dagger sprzedac w sklepie czy graczowi ? Bo widziałem, że w sklepie chodzi po 100 pare k , a mi się dagger raczej nie przyda. No i po ile chodząkeye na sety bo kilka mam?

Za keye do setów niższych niż R za tyle, ile ci da merchant. Gracze ich nie kupują. A ten sztylet:

-zostaw sobie jak (jeżeli) będziesz robił sztyleciarza

-rozbij na krysze i sprzedaj graczowi

-sprzedaj do mercha

A co trzeba zrobić by mieć nick na zielono lub niebiesko ?

Niebieski - 200rec

Zielony - zabijanie PK (ile konkretnie to ci nie powiem, bo nie liczyłem).

A na jakim lvl'u będę mógł iść z pt na jakiegos bossa ? I kiedy będę mógł zrobićjakiegoś epic questa ? :)