Witam,gram kamaelem na kronice God,i z tego co slyszalem nie wiem gdzie sie zaczyna questa na subclase,bo ponoc kamael ma latwiej z zrobieniem subki.
L2 God Subclass
A trzeba robic bron bo slyszalem ze kamael nie musi ?
Might fajnie, że Twoja strona jest przestarzała. Co masz na myśli mówiąc robić broń ?
kamelem mozesz na sube brac tylko kamele tyle. + nie graj na godzie bo to starznie zalosna kronika...sam ncsoft rozwaza juz zmiane na stare 32 klasy ..neich jeszcze wroca craft i zamkna polowe instancji i bedzie ok
Wiem ze God troche denny jest,ale jakos nie lubie grac na privach,a skad takie informacje ze ncsoft mysli nad taka zmiana.Mysle ze musiali by zostawic jakies servery z kronika god , i z starsza kronika z 32 klasami,bo raczej nie wykasuja kont z goda ,bo by sie ludzie buntowali.
Bladek, co Ty opowiadasz za głupoty? God jest jaki jest. Gra się inaczej niż na starym L2 ale nie ma tragedii. Podaj link z wypowiedzią jakiegolowiek gm'a, który mówi, że chcą takich zmian.
Vay, ja grałem dosyć długo przed Tauti i zrobiłem suba + noble na TW. Kolega, który robił subę już na Tauti, dał mi ten link. Czy tak faktycznie jest - nie wiem.
My bad, strona jest ok.
Witam,gram kamaelem na kronice God,i z tego co slyszalem nie wiem gdzie sie zaczyna questa na subclase,bo ponoc kamael ma latwiej z zrobieniem subki.