Siemka. Pewnie jakiś czas było takie pytanie, ale wiadomo ludność zmienia się jak w kalejdoskopie.
Jak wygląda sytuacja z ludnością na polskich serwerach L2?
L2 PL Ludność
Pusto. Bardzo pusto.
Sam tam gram i nie narzekam
Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka
Lineage2 nastawione jest na Constant Party (CP), stałe grupy do gry razem i jako nowa osoba ciezko Ci bedzie grać bez stalej ekipy do gry.
Zwłaszcza ze kazda taka grupa wymaga kupionego PA = Premium account.
Pomijajac to bez buffera ciezko sie expi i wymagany jest buffer w tej grze bo to nie jest WoW czy Aion lub GW2, gdzie bardzo łatwo sie expi na kazdym spocie.
Pytasz o online na serverze Lilith PL, jeden tylko server wyszedl i wiecej nie bedzie? Wejdz sobie w godzinach wieczornych po godzinie 15 i popatrz w miescie Aden, Ancient City Arkan lub innym.
Dodatkowo zobacz sobie ile osob sklada party w ciagu 2 godzin na party matchingu (cos takiego istnieje).
W mojej opini gra tam nie wiecej niz 1000 osob, i nie mniej niz 500. Jest to bardzo malo.
Dla porownania taki priv WoWa, czy nawet Aion ma wiekszy online niz Lineage2.
W mojej opini online mniejszy niz 2000 swiadczy tylko o tym ze gra jest po prostu slaba.
Verthiz, ludzie wolą grać w L2 na privach, bo wielu uważa nowe kroniki za bardzo słabe. Tam online sięga nawet po 10k (rosyjskie privy)
Ja to wiem, tez wole starsze kroniki, ale aktualnie gram w Aiona.
Dawne walki o AQ, Baiuma, Antka, czy Valdka i walki o zabicie Barakiela, by zrobic noblesa byly epickie.
Teraz z tego juz nic nie zostalo.
Siemka. Pewnie jakiś czas było takie pytanie, ale wiadomo ludność zmienia się jak w kalejdoskopie.
Jak wygląda sytuacja z ludnością na polskich serwerach L2?