Czy serwer PL świeci pustkami czy jest z kim grać???Opłaca się zaczynac na PL?
L2 pl
Poczytaj tematy tu i na forum.lineage2.com.pl i pomysl, wydedukuj czy oplaca sie grac w Lineage2.
Z tego co mi wiadomo ta gra i a zwlaszcza ten server ma mniejszy online od Aion F2P (aktualnie tu siedze), ale czy oplaca sie grac?
Osobiscie bym napisal ze nie oplaca sie zaczynac tam, ale zaraz ktos wejdzie na mnie z hejtem, wiec lepiej samemu sprawdzic i sie przekonac.
Ja grywam czasami na Core EU offical, ale nie mam zamiaru wydac ani zlotowki na firme 4game Innova, ktora jest po prostu gorsza od najbardziej hejtowanej firmy wydajacej gry mmorpg czyli Gameforge (Wydawca Aiona).
Caly grudzien prawie poszedl, a oni nic nie dali 6 grudnia, a teraz event dali na 2 tygodnie (tylko) i to w 1szy dzien swiat dopiero, gdzie Aion ma odpalony ten event juz od dluzszego czasu.
Dali zmiejszone ceny za Premium i w Item Shopie, czyli robimy wszystko by wyciagnac od graczy jak najwiecej kasy a potem zamkniemy server jesli sie cos nie uda.
Dlaczego porownuje te 2 gry? Sa tego samego tworcy/wydawcy - NCSoftu. I uwazam ze Lineage2 aktualnie to strata czasu.
Powiem Ci tak ze 2 dni temu gadałem z dobrym znajomym fanatykiem który przeniósł swoje cztery litery swego czasu na PL serwer i jest w jednym z lepszych CP jakie tam istnieja co nie oznacza ze nie ma ludzi , sam mnie namawia na powrót , ale dla mnie l2 się już dawno skończyło. Jeśli nie przeszkadza Ci tak kronika przebudzenia i takie tam istne gwiezdne wojny to możesz przetestować , osobiście odrębnie od tematu polecam Ci jakiegoś dobrego priva na lov rate . Pozdrawiam.