L2 problem

Witam,zglaszam sie z takim problemem,poniewaz l2 mi strasnzie zamula gdy sie teleportuje trwa to bardzo dlugo,czasem to nawet przy teleporcie dostaje dc ,oglnie strasznie zacina gre,jecsze jak weszlo god to szlo grac bez problemow na 3 konta,gdy weszlo harmony to juz masakra,teraz to i na jedno konto nie idzie grac,weszlo tauti i nic sie nie zmienilo dalej gowno.Moje pytanie brzmi tak czy mozna to jakos usprawnic,czy to moze vista nie wspolgra z ta gra ( wkoncu troche juz ta gra ma).Chyba ze to ich silnik jest za czasow 2 wojny,i nie byl jecsze aktulizowany,bo kompa mam dobrego.Moze macie jakies sposoby by temu zaradzic.

pewnie vista bo to najgorszy windows jaki istnieje:)

Uroki Lineage 2, tego nie poma... zmienisz.

kompa mam dobrego

Konkretnie jakiego ? Ja też mam dobrego a Metro 2033 na fullu nie poleci.

Problemy z płynnością działania L2 wynikają z przestarzałego silnika gry, który wykorzystuje max 2GB ramu i jeden rdzeń procesora.

Wszystko zależy od konfiguracji kompa, uwierz mi, że potrafię odpalić ten tytuł na 10 letniej maszynie bez najmniejszych ścinek na siege (do 50v50), tylko potrzebna jest mi bliższa specyfikacja parametrów sprzętu. :)

juz ci podaje ,tylko pamietaj ze dobrego jesli chodzi o wymagania l2 god ,dodam jescze ze na poczatku chodzilo dobrze nawet na 3 konta jak dodali harmony,to juz robilo sie strasnzie,nie szlo na jednym normalnie grac,to tak wyglada jak by wciskali dodatki na sile a silnikiem sie nie zajmowali.

Intel Core Duo T 6500 2.10

4gb Ram

Radeon hd 4670 512ram ( najnowsze sterowniki,ale na poprzendich bylo to samo)

directx 10

Vista 32bit

Zaczynam sie zastanawiac czy nie wskoczyc na jakis priv ,god jednak im nie wyszedl , szczegolnie kuleja te klasy ,jest ich zdecydoewanie za malo.Moze ktos poleci jakis dobry priv grywalny , bez lagow raty 5-10,sporo polakow,sprawdzony ,byle nie god.

Na laptopie nic nie będzie wieczne. Jak pisałem nie ma opcji żeby lepiej działało.

http://benchit.pl/karty+graficzne/ATI/Radeon/HD+4670/-/512 Nie mam pojecia czego oczekujesz po tej karcie?? to 128bit czyli karta nienadajaca sie do gier kolego do tego jest mooooooooooooocno leciwa nic dziwnego ze grac ci chodzi jak chodzi :)

Mam gorsza karte od ciebie tez 128 bitowa ale z mniejsza pamiecia, a gra chodzi mi plynnie. Nie zawsze to wina gier ze sie tna wystarczy pobawic sie ze swoim blaszakiem i troche go zoptymalizowac nie zawsze to co najdrozsze jest najlepsze. Zmien windowsa na xp bo vista to badziew, zobaczysz od razu roznice. pzdr.

Dziwisz się jak on ma laptopa.

No na tym lapropie gralem w gw2 na mid detalach,gralem w Raiderz bez problemow, tere online,wiec nie piszcze glupot ze l2 mi tak chodzi przez kompa moze na wypasionych kompach lepiej chodzi , ale jestem w 100% przekonany ze to wina silnika.Tak jak juz pisalem przed harmony gra chodzila bez problemowo na 3 konta.

Powiedzcie mi jescze ze po wprowadzeniu Harmony wymagania skoczyly 2x,

L2 laguje na kazdym komputerze, nawet na najwyzszych detalach, z powodu ogromu świata i wielu graczy.

Witam,zglaszam sie z takim problemem,poniewaz l2 mi strasnzie zamula gdy sie teleportuje trwa to bardzo dlugo,czasem to nawet przy teleporcie dostaje dc ,oglnie strasznie zacina gre,jecsze jak weszlo god to szlo grac bez problemow na 3 konta,gdy weszlo harmony to juz masakra,teraz to i na jedno konto nie idzie grac,weszlo tauti i nic sie nie zmienilo dalej gowno.Moje pytanie brzmi tak czy mozna to jakos usprawnic,czy to moze vista nie wspolgra z ta gra ( wkoncu troche juz ta gra ma).Chyba ze to ich silnik jest za czasow 2 wojny,i nie byl jecsze aktulizowany,bo kompa mam dobrego.Moze macie jakies sposoby by temu zaradzic.