L2 pytania

Witam.

Mam zamiar zagrać w l2, serwer pl i mam kilka pytań:

1. Jak z populacją na serwerze?

2. W tym nowym dodatku mają się zmienić klasy postaci, mógłby mi ktoś to trochę dokładniej wyjaśnić? Najlepiej jakby ktoś napisał, jaka zaczynająca postać może stać się jaką na ostatecznie (na końcu).

3. Są jakieś aktywne gildie, które by chciały przyjąć nowego?( Trochę grałem na privach, ale to już dość dawno jeszcze przed GoD.)

Pozdrawiam.

2. Jeżeli chodzi Ci o to co już dawno wprowadzili, to wygląda to mniej więcej tak:

wszystkie podobne klasy różnych ras mają tą samą klasę docelową po wbiciu odpowiedniego lvl'a, wszyscy buffero-sumonerzy, bufferzy wszyscy healerzy etc.

Tu masz dokładniej na przykładzie buffera: http://www.lineage2.com/en/game/classes/enchanter.php

1. Populacja jest srednia jak na polskie servery i dochodzi do 2k online. Jest z kim sie pobic i porobic instancje. Sam gram Iss enchanterem,

2. Kolega pisze o nowym dodatku czyli Lindviorze, a tam klasy sie prawie nie zmienia, ale sie rozrosna na dodatkowe 34+ klasy i dostana tylko kilka dodatkowych skili, ktore beda unikatowe dla kazdej z nich, ale bedzie je mozna dowolnie zmieniac.

Czyli Tyr Warrior bedzie Tyrr Tytanem, Tyr Duelista, Tyr GK etc... Rasa nigdy sie nie zmieni, ale statystyki i otrzymane skile bedzie mozna zmienic.

Jesli ogarniasz angielski poczytaj sobie tutaj http://wiki.terragam...ter_3:_Lindvior

My otrzymamy ten dodatek okolo pazdziernika.

3. Szukasz Klanu? Idz na forum 4 game PL... Jest tam duzo ogloszen.

Osobiscie gre polecam... Ale prawdziwa gra zaczyna sie dopiero od 86 lvl i 90lvl kiedy uzbiera sie odpowiedni sprzet.

Ludzi jest multum na brak populacji na pewno nie będziesz narzekał. Co do klas postaci masz ich 8 ale od wejscia nowej kroniki wracają wszystkie klasy czyli 36 i każda będzie specjalizować się czymś innym.

Dzięki za odpowiedzi, mam ejszcze tylko 1 pytanie.

Najbardziej lubię rasę Kamaeli, czy kamael female z Soul Breakera, może stać się np, Heallerem (chodzi mi o ten najnowszy dodatek, ten który ma wejść)?

Jako main class napewno nie chyba ze z feoha kurczaka zmienisz sie na innego feoha jak wejdzie livindor dopiero wezmiesz na subke hila i przebudzisz go na dualklasie .

A więc kim może się stać Kamael Soul Breaker?

SB może zamienić się w Feoh Wizard

Soul Breaker => Soul Hound => Feoh Wizard (Feoh Soul Hound w Lindvior)

O co chodzi z tym Rewizorem --> Rozjemcą --> Zaklinaczem Iss?

kamael_zbrojny_sciezka.png

Zaklinacz iss czyli naczej buffer , a wczesniejsze to sa podklasy do niego .

Tak, tak wiem, ale jak osiągnąć kamaelem Zaklinacza iss, czytałem, że jest to jakaś profa dodatkowa, i w Lindviorze ma być wycofana?

Na chwile obecna robiac na sube rewizora - dawniej inspektora mozna go na dual klasie przebudzic na iss-a . Kiedy livindor wyjdzie dostaniesz mozliwosc zmiany tego iss-a na jakiegos z innych czyli pp,sws,bd,wc . Wystarczy chwila w google i masz wszystko napisane poprostu chyba nie chce ci sie szukac bo zbyt leniwy jestes .

http://wiki.terragam...ter_3:_Lindvior

Witam.

Mam zamiar zagrać w l2, serwer pl i mam kilka pytań:

1. Jak z populacją na serwerze?

2. W tym nowym dodatku mają się zmienić klasy postaci, mógłby mi ktoś to trochę dokładniej wyjaśnić? Najlepiej jakby ktoś napisał, jaka zaczynająca postać może stać się jaką na ostatecznie (na końcu).

3. Są jakieś aktywne gildie, które by chciały przyjąć nowego?( Trochę grałem na privach, ale to już dość dawno jeszcze przed GoD.)

Pozdrawiam.