L2 Revolution - Dion 2 - szukam graczy

Panowie a jak z p2w ? szczególnie interesują mnie kamyki chroniące przedmiot przy enchantowaniu, widziałem je tylko w is za walute premium, je szansa je dostac normalnie ?

Nie ma za kase nic, czego nie zdabedziesz zwykla gra. Tylko oczywiscie za Hajs masz od reki, a F2P musi wyfarmic itemki.

Maphry mozna zlozyc z fragmentow, ktore dropia w roznych miejscach (sam mam kilkadziesiat fragmentow). Aczkolwiek ponownie chodzi o to ze za kasę masz od ręki.

Hej, gram od kilku dni na nowymmobilnym L2, server Dion02, nick "Maruda" rogal lvl 35.

Gra się bardzo przyjemnie, auotracker i auto-battle nie wkurzają, a pomagają - na pvp nie wygrasz na auto z graczem na zbliżonym poziomie, więc jest git :)

Gram na kompie na full screenie przez (darmowe) Bluestacks i szczerze gra wygląda chyba lepiej niż oryginalne L2 :)

Jeśli ktoś gra, niech da PMa w grze i doda do znajomych.

Mogę dać kilka podpowiedzi jak efektywniej nabijać lvle (bez wydawania kasy), a jako że gra jest świeża, to nie są to sprawy oczywiste w nowej mechanice.

Gra szczególnie warta polecenia dla semi-casuali takich jak ja, którzy nie mogą poświęcić pełnej uwagi grze, bo trzeba iść do płaczącego dziecka, pomóc żonie, możesz nawet nawet spokojnie wyjść na papierosa.do toaleta, podczas gdy Twoja postać sama robi questa :)

Jest to bez ściemy najlepsze mmo jakie kiedykolwiek wyszło na mobilki (takie pseudo mmo HIT, odpada w przedbiegach).

Zapraszam ze wszelkimi pytaniami dotyczącymi instalacji (gra nie jest dostępna jeszcze dla nas w zwykłym sklepie googla/appla) czy samej gry.