Zapraszamy na polski serwer długoterminowy L2 Temida x8 kronika interlude!
www.l2temida.pl
Zapraszamy na polski serwer długoterminowy L2 Temida x8 kronika interlude!
www.l2temida.pl
Dokładnie - serwer jest wciąż rozwijany. Administracja dąży do doskonałości ale z wiwlkim wyczuciem co sprawia grę bardzo przyjemną !
Serwer stoi od 4 lat, żadnego WIPE nie potrzebuje. 6 miesięcy przy casualowym graniu i jesteś gość, a nawet nowy klan zdominuje serwer --> patrz niżej. Choć endgame to długa droga to nie ma takiego wpływu na rozgrywkę, bo tu bardziej chodzi o posiadanie zacnej ekipy do PVP.
Walka o wszystkie epicki --> wczoraj np. do 4 pt vs 3 pt na Orfenie/Antharasie
–> CORE/ORFEN( 50lvl epic boss) biżuteria jest podrasowana żeby były opłacało się o nią bić
Rynek żyje, co wyfarmisz to sprzedasz - SPOIL, CATA, PAGAN, MOS, RIFT( Nawet te niższe z C-grade enchantami!),IT,FOG, PI, HELLBOUND, TOI, Ketra/Varka - wszędzie zarobisz kase, jak i fraga
EVENTY DM TVT ITP jak i inne eventy.
Przykład na dorobienie się - RIFT i spoilowanie c-grade enchantów --> 52-56lvl spoil,mag(zabijanie czerwonym champów),wl lub tank(tylko do mass agro) w ok. 4-6 godzin i masz na miesiąc premium|8-12h set a/s-grade +6
Czemu c-grade enchanty sa w cenie? Postacie na AQ 42lvl i ORFEN/CORE 52lvl same się nie poenchantują itemki na +16.
Dołączyłem na serwer 1-2 styczeń 2024 i panował klan PeaceandLove --> mój klan - Enemydown klan założony przez JawBoneFracture -->pierwszego epicka zdobyliśmy 18 stycznia po 3-4 miesiącach już walka była wyrównana, a do końca czerwca już lekko przeważaliśmy. Od lipca/sierpnia do końca listopada nastąpiło przetasowanie (miałem przerwę od czerwca do końca listopada) i powstał klan Rzeczpospolita który w tym czasie dominował. Od końca listopada znów się zaczeło i jest 14 lipca a klan Enemydown znów dominuje, ale już w sojuszu z innym klanem friendlysomsiady,ale klan Rzeczpospolita/AFK ostro rekrutują i mają nowy narybek, co w kampani zimowej może mieć duży udział w tym jak bedą się siły rozkładać.
REASUMUJĄC! Serwer stoi 4 lata, ja opisuje ostatnie 1,5 roku - działo się to i nie mało, poprzednie 2,5 roku z opowieści też było ciekawę, także dla ludzi co chcą sobie przypomnieć LINEAGE 2 pofarmić, nabić fraga, czy zdobyć Epic Raidbossa|Zamek przy tym dobrze się bawiąc i to w pierwszych dniach na serwerze! Zapraszamy!