L2classic.club priv

Jak wygląda sytuacja z Gladem? Tak samo, jak z destro, czy można spokojnie pograć i nie zostać zmiecionym z powierzchni servera przez magów?

Jesli chodzi o glada to do wyexpienia praktyzcnie nie mozliwy solo, jak juz chcesz cos gladopodobne to polecam tyranta...

Na bizoniee wysolujesz wszystko a jak dobrze ogarniesz yo bizona mozesz utrzymywac bez konca.

Ok to jak SH słabo to raczej wybiorę sps, a jaka jest różnica na tym privie między sps a sorkiem?

Juz lepiej SH na tak low rate servie SPS czy Sorca solo nie wyexpisz no chyba ze lubisz siedziec... Sorc ma jeszcze ten plus ze ma 1 lvl transfer pain.

Jedyną wadą necro na wersji classic jest konieczność używania cursed bones do Death Spike, poza tym necro nie ulega żadnym innym magom w kwestii użyteczności, poza tym mass curse zawsze jest w cenie, a Gloom jest wartością samą w sobie.

Glad na wersji classic jest postacią silną zarówno w PvE jak i w PvP - dodatek stuna do banana jest IMO troszkę OP + mobilność i odejście od konieczności używania duali do używania skilli. Zdecydowanie na obecnym etapie GLAD>DESTRO.

Jedyną wadą necro na wersji classic jest konieczność używania cursed bones do Death Spike, poza tym necro nie ulega żadnym innym magom w kwestii użyteczności, poza tym mass curse zawsze jest w cenie, a Gloom jest wartością samą w sobie.

Glad na wersji classic jest postacią silną zarówno w PvE jak i w PvP - dodatek stuna do banana jest IMO troszkę OP + mobilność i odejście od konieczności używania duali do używania skilli. Zdecydowanie na obecnym etapie GLAD>DESTRO.

O jej to straszna hybryda troszke widze ze poudziwniali skile, a jak wyglada sprawa tyranta na tym serwerze?

Mam problem z uruchomieniem gry :/ Nie mogę zrobić aktualizacji, a jak ściągnę patch ze strony i chcę odpalić przez L2.exe to nie mogę się zalogować. Wie ktoś jak na to zaradzić?

Mam problem z uruchomieniem gry :/ Nie mogę zrobić aktualizacji, a jak ściągnę patch ze strony i chcę odpalić przez L2.exe to nie mogę się zalogować. Wie ktoś jak na to zaradzić?

Mialem ten sam problem sciagnij gotowego patcha i uruchom gre z system l2.exe nawet jak bedziesz mial login screen z najnowszej kroniki to i tak zaloguje ci sie na tego 3x

Dobra, działa.

Wszystkich chętnych do wspólnej gry + aktywnej komunikacji na VoIP - zachęcam do kontaktu z nami.

PM / Friendinvite(jeszcze przed 21 lvl) - w celach komunikacji na postacie iDzeus lub Kamal.

Jest jakaś różnica na którym proxy gram (EU, german, brasil itd)? Aktualnie gram na eu.

Proxy to jedynie bramka dla zwiększenia wydajności dla wskazanych regionów - główny server i tak jest jeden

Mam 25 lvl i mam zamiar robić sorca, ale czytałem że może mieć problem z mana a dualbox musi mieć ten sam lvl żeby móc dać manę. Nie lepiej w takiej sytuacji zrobić necro i używać body to mind?
Ale w sumie też słyszałem że sorca warto robić na classicu bo większość potworów jest wrażliwych na ogień

Mam 25 lvl i mam zamiar robić sorca, ale czytałem że może mieć problem z mana a dualbox musi mieć ten sam lvl żeby móc dać manę. Nie lepiej w takiej sytuacji zrobić necro i używać body to mind?
Ale w sumie też słyszałem że sorca warto robić na classicu bo większość potworów jest wrażliwych na ogień

Raczej w L2 nikt nie robi postaci pod resisty potworow na dane ataki, zwlaszca magow, na niskich lvlach to nie ma znaczenia na wyzwzych tym bardziej ja masz full buff party, Necro to postac do gry glownie solo ja wbilem Necrusem 78 lvl na ratach 3x praktycznie solo.

Kiedys robilo sie sorca bo byl dobry vs tank bo ma Decay ale to bylo wieki temu jak jeszcze magic critow nie bylo.

Kazdy powinien robic postac pod siebie ktora sprawi mu najwiecej fraidy z gry.

Czy ktoś z grających dopiero zaczyna i chce pobiegać razem? Aktualnie mam 16 lvl i tak sobie myślę, że w grupce było by raźniej i szybciej oczywiście ;)

Czy ktoś z grających dopiero zaczyna i chce pobiegać razem? Aktualnie mam 16 lvl i tak sobie myślę, że w grupce było by raźniej i szybciej oczywiście 

Dobijesz to troszkę Lvla i z chęcią możemy pobiegać razem mam 25 lvl, a jaka klasę robisz?

Raczej w L2 nikt nie robi postaci pod resisty potworow na dane ataki, zwlaszca magow, na niskich lvlach to nie ma znaczenia na wyzwzych tym bardziej ja masz full buff party, Necro to postac do gry glownie solo ja wbilem Necrusem 78 lvl na ratach 3x praktycznie solo.

Kiedys robilo sie sorca bo byl dobry vs tank bo ma Decay ale to bylo wieki temu jak jeszcze magic critow nie bylo.

Kazdy powinien robic postac pod siebie ktora sprawi mu najwiecej fraidy z gry.

A jakie są plusy i minusy gry sorciem i necro, nigdy nie grałem na typowym classicu, moja najstarsza kronika to interlude dlatego nie wiem kto mi da tutaj frajdę. Ogólnie bardziej interesuje mnie pve

Ja mam zamiar w końcu, po tylu latach przymierzania się, zrobić necro.

@up a próbowałeś gry warlockiem? Ja kiedyś nim grałem i z tego co pamiętam to te jego koty były świetne

orientuje sie ktoś jaki jest online na tym serwerze? bo patrząc na okienko "party" to niezbyt duży

orientuje sie ktoś jaki jest online na tym serwerze? bo patrząc na okienko "party" to niezbyt duży

500+, teraz jest wczesna godzina więc może nie być aż tylu

pograłem trochę ponad godzinę, aktualnie 17 lvl i szczerze polecam każdemu, gra się przyjemnie, nie ma pustek na mapie, często można natknąć się na ludzi nawet na początkowych spotach, a market zone w giran harbor jest przepełnione ludźmi

nick Galadhir jak coś

pograłem trochę ponad godzinę, aktualnie 17 lvl i szczerze polecam każdemu, gra się przyjemnie, nie ma pustek na mapie, często można natknąć się na ludzi nawet na początkowych spotach, a market zone w giran harbor jest przepełnione ludźmi

nick Galadhir jak coś 

Możemy poexpić razem, kogo robisz?

Możemy poexpić razem, kogo robisz?

w planach jest SR, ale dopóki nie dostane w swoje rece jakiegos dobrego luku to będę bił z tego NG daggera :D