w planach jest SR, ale dopóki nie dostane w swoje rece jakiegos dobrego luku to będę bił z tego NG daggera
Jeśli chodzi o łuk to słyszałem że na tym serwerze grają tylko HE
w planach jest SR, ale dopóki nie dostane w swoje rece jakiegos dobrego luku to będę bił z tego NG daggera
popytam i najwyżej zrobię plainswalkera, myslalem też nad SWS, ale bez pt/klanu ciężko mi się będzie grało
popytam i najwyżej zrobię plainswalkera, myslalem też nad SWS, ale bez pt/klanu ciężko mi się będzie grało
Nie martwiłbym się o klan albo cp SWS jest naprawdę poszukiwana klasą
w takim razie chyba zrobie SWS, questa na zmiane klasy mozna zaczac juz na 18 tutaj?
w takim razie chyba zrobie SWS, questa na zmiane klasy mozna zaczac juz na 18 tutaj?
19, od 20 jak wbijesz to możemy w sumie już razem polatać na cruma. Ja mam 25 przyszły sorc
19, od 20 jak wbijesz to możemy w sumie już razem polatać na cruma. Ja mam 25 przyszły sorc
wbilem 20 i quest skonczony, pw jak cos
niech ludzie co grają napiszą swoje nicki to pododaje sie do friend listy
nick to Tomashek, zagram jednego mecza w cs'a i będę tam na cruma i tak moby na 28 lvl to wbijaj sobie powoli dołączę do Ciebie
nick Rasun - przyszły necromanta
Podaj nick Grzonas
nick Galadhir
Dobijesz to troszkę Lvla i z chęcią możemy pobiegać razem mam 25 lvl, a jaka klasę robisz? A jakie są plusy i minusy gry sorciem i necro, nigdy nie grałem na typowym classicu, moja najstarsza kronika to interlude dlatego nie wiem kto mi da tutaj frajdę. Ogólnie bardziej interesuje mnie pve
Nie moge powiedziec do konca jak to wyglada na Classicu bo wiem ze ten server to hybryda wiec skille sa z dalszych kronik lub troszeczke przekombinowane, to zalezy czy preferujesz gre solo czy glownie w party, sorc jest ciezkim do gry magiem bo ma praktycznie tylko jednego nuka z mana jest tragedia chyba ze masz EE na plecach lub SE, gra solo nim odpada w zasadzie, Necro jest uniwersalny dobry solo i dobry w party do tego twardy.
Nie moge powiedziec do konca jak to wyglada na Classicu bo wiem ze ten server to hybryda wiec skille sa z dalszych kronik lub troszeczke przekombinowane, to zalezy czy preferujesz gre solo czy glownie w party, sorc jest ciezkim do gry magiem bo ma praktycznie tylko jednego nuka z mana jest tragedia chyba ze masz EE na plecach lub SE, gra solo nim odpada w zasadzie, Necro jest uniwersalny dobry solo i dobry w party do tego twardy.
Chyba zagram necro bo jak mam sorciem ograniczać się tylko do pt to kiepsko, chcą brać do pt necro czy jednak bardziej tego sorca? necro walić z jednoręcznej i tarcza lub bez tarczy czy dwuręczna i jaki set karmian jak u sorca będzie dobry u necro?
Chyba zagram necro bo jak mam sorciem ograniczać się tylko do pt to kiepsko, chcą brać do pt necro czy jednak bardziej tego sorca? necro walić z jednoręcznej i tarcza lub bez tarczy czy dwuręczna i jaki set karmian jak u sorca będzie dobry u necro?
Necro uzywa tego samego sprzetu co kazdy inny mag wiadomo Karmian + homek z acu najlepiej czym szybszy cast speed tym szybszy exp i wieksze szanse na pvp.
Necro uzywa tego samego sprzetu co kazdy inny mag wiadomo Karmian + homek z acu najlepiej czym szybszy cast speed tym szybszy exp i wieksze szanse na pvp.
Szkoda że dopiero we wrześniu wyjdzie wersja 2.0 która daje możliwość SA :D. Dzięki za pomoc zagram jednak necro
Szkoda że dopiero we wrześniu wyjdzie wersja 2.0 która daje możliwość SA :D. Dzięki za pomoc zagram jednak necro
Prosze bardzo milej zabawy
Witam, Młody poszukiwacz poszukuje klanu. Nick Ryjobogins
Jeśli używasz TS i masz zamiar grać aktywnie - zapraszam do kontaktu: iDzeus, Katorr, DeadlockVictim.
Hej. Jaki jest online? Bo zastanawiam się nad powrotem do tego mmo....
Jak z online , gracie jeszcze ?? kogo wam potrzeba ?? i czy bedziecie grac na tym 3x? jak z botami ile dual boxow mozna miec ?
Pograłem wieczorem do 11 lvla i nawet na Talking Island spotkalem kilka innych osób, takze jest dobrze Gra mi się o wiele lepiej, niż na oficjalnym klasyku, który imho jest na granicy śmierci - nawet jeśli przejda na F2P, to nie widzę tam szans dla nowych graczy, gdzie ruscy zdążyli się już dawno wykoksać w kosmos...
anyway, pewnie będę pogrywać trochę wieczorami - nick AliceQueen