[L4M] Team do Aion

Szukamy ludzi lubiących/grających/znających sie na grze AION.

Jutro o 15:00 zaczynamy grac tutaj: http://www.twitch.tv/rim_ejk/

Zapraszam serdecznie na teamspeak: teamspot.eu

Kanal Aion dla MMORPG/Aion dla widzów

Zapraszam serdecznie i piszcie Kim będziecie grać i jaki serwer wybieramy:)

Pozdrawiam

Ile w tej chwili waży aion ?

30gb? coś w ten deseń.

30gb? coś w ten deseń.

O to raczej nie pogram 3 dni ściagania ;/

Boże kolo 16 GB..., 32 GB może po instalacji ...

granie z rimejkiem.... ahahaha nie, dziekuje!

mod_ico.png
Skoro nie chcesz grać to po co się wypowiadasz? - Sal

odp: bo mam taki kaprys i od tego jest forum aby sie wypowiedziec

mod_ico.png
Żebym ja zaraz nie miał 'kaprysu', cwaniaczku ; )

Heheheh Rimejk zbiera ekipe,a to dobre, powodzenia w grze solo.

mod_ico.png
Żal Ci d*pę ściska? Czy to zazdrość? Nie rozumiem tych Waszych śmiesznych docinków. Jeśli chcecie rozmawiać w taki sposób to macie od tego gg/poczte/pm/telefon na forum nie tolerujemy pseudo komentarzy. - Sal

Widzę, że ciśnięcie po tym streamerze to jakiś sport tutaj. Też średnio przepadam za nim (na tle innych streamerów, co nie oznacza, że jest jakiś marny) ale nie flejmie tego, że robi coś ambitniejszego niż trollowanie na forach/w grach i zwykłe pykanie w "gierki". Ale komu zabronie jechania po kimkowliek bez konstruktywnej wypowiedzi- keep goin&eat that rocket.

ce019fe311e377541ee529323032f5ee46bc04f2.jpg__295x168_q85_crop-smart_upscale.jpg

Ja się pytam: gdzie jest ekipa streamerów do "24/36-godzinnego grania w Aiona" ? Teraz jest okazja aby coś takiego stworzyć. Takowych osób brak, to pewnie z powodu otwarcia serwera w środku tygodnia. To może jakiś weekend party...

Oj... chyba się trochę spóźnię :( no nic, próbuję pobrać Aiona jak szybko się da, może dołączę do was z małą obsuwą.

EDIT: jako że najczęściej wszędzie gram sorcem... to tu pogram nieco inaczej i wezmę chantera. Strona konfliktu do wyboru dla was.

BTW, jeśli wam przeszkadza rimejk, to po c**j wchodzicie na jego tematy i streamy? Po prostu przestańcie i wasze życie będzie weselsze. No, chyba że szukacie jakiegoś ujścia dla swojego wewnętrznego rage spowodowanego beznadziejnym życiem, na to już wam nikt nic nie poradzi.

Chętnie pogram ;)

Ja z chęcią zagram klasą asasyn a z serwerem zobaczymy

ts: teamspot.eu

Kanał Aion dla Widzów

Szukamy ludzi lubiących/grających/znających sie na grze AION.

Jutro o 15:00 zaczynamy grac tutaj: http://www.twitch.tv/rim_ejk/

Zapraszam serdecznie na teamspeak: teamspot.eu

Kanal Aion dla MMORPG/Aion dla widzów

Zapraszam serdecznie i piszcie Kim będziecie grać i jaki serwer wybieramy:)

Pozdrawiam