w BDO 30 listopada nastapi łączenie serwerów
http://forum.blackdesertonline.com/index.php?/topic/119305-faq-the-new-world/&page=1
już się podniosły głosy o nieuczciwości ze względu na łączenie magazynów i to, że z ostatnich eventów można było dostać Boss Armor i inne dodatki które dadzą takim graczom znaczną przewagę.
Łączenie serwerów
No i pięknie. Teraz już tylko pozostaje dodanie Boss Armorów w IS jak na wersji KR i będzie komplecik ;-)
równie dobrze po roku czasu może przyjść nowy gracz i powiedzieć, że gra jest nie fair bo zanim zagrałem były eventy na pety armory i inne a ja teraz tego nie mam i muszę kupować...
Argumenty większości tam ludzi są po prostu z dupki i tyle.
Mają info niech teraz korzystają puki mogą. Mają kolejny event i jak chcą mogą całymi dniami logować się na 3 serwery i zdobyć ogólnie ~105 paczek z niespodziankami. Mam ja mieć teraz pretensje do ludzi za to, że mogą to zrobić a ja nie? Chore !!!
Sam czekałem na merge, nie z powodu że mój serwer jest pusty, bo jest najliczniejszy ale z powodu tego, że na pozostałych dwóch jest słaba konkurencja personalna. Sam merge pozwoli nam polakom wreszcie jakoś się organizować .. ale oczywiście to moje marzenia, prędzej sami się pobijemy niż czymś zawojujemy ;]
w koncu.
gracze z alustin i croxusa spotkaja sie ze sroga rzeczywistoscia jak beda wp***dol dostawaly od pro playerow z jordine XD
Dreedzik ma stu procentową racje. Ja sam zacznę grać dopiero dzisiaj i nawet nie wiem o czym do końca mówicie ale teoretycznie już powinienem płakać, że czegoś nie będę miał co ludzie już robią. To takie polskie.
Gram w gre od jakiś 3 tyg. i nie żałuję zakupu. Trochę zniechęcały mnie opinie osłów którzy w grę nie zagrali a mieli o niej złą opinię, opinię którą opierali na zdaniach ludzi którzy również nie grali w grę. Kupiłem zagrałem i bawię się świetnie, według mnie jak na chwilę obecną najlepszy mmorpg w jakiego grałem, a nie było tego mało. Począwszy od metina kończąc na aionie. Według mnie to łączenie serverów to nie taki głupi pomysł, o wiele więcej przedmiotów w markecie, konkurencja, jak dla mnie bomba. Dla czego miało by niby to oznaczać koniec bdo? Takie głupie gadanie ludzi.
Wszyscy wiedzieliśmy, że będzie merge. Na każdej innej wersji było to samo. Ja się cieszę bo będzie większa konkurencja w pvp. Oby tylko nie powstał jakiś sojusz op i nie trzymał w swoich rękach wszystkich terytoriów ( chyba, że będę w tym sojuszu xD).
Merge nie następuje dlatego, że gra umiera czy ma problemy z populacją. Dobre spoty są zajęte prawie cały czas, nawet na Cruxosie :). Merge spowodowany jest głównie tym, że nie ma zbytniej rywalizacja na node warach, ponieważ świat jest ogromy i prawie każda gildia może za darmo coś sobie zająć. Przypominam, że aktualnie są 3 serwery, każdy z nich ma 12 kanałów, nowy serwer będzie miał 36 kanałów czyli miejsca i grind spotów będzie dokładnie tyle samo.
w BDO 30 listopada nastapi łączenie serwerów
http://forum.blackdesertonline.com/index.php?/topic/119305-faq-the-new-world/&page=1
już się podniosły głosy o nieuczciwości ze względu na łączenie magazynów i to, że z ostatnich eventów można było dostać Boss Armor i inne dodatki które dadzą takim graczom znaczną przewagę.