Wiem tylko jak dołączyć do "custom games", nie wiem jak do "normal games". Może ktoś wytłumaczyć gdzie mogę w takich wziąć udział, bo nie ogarniam.
Ladder
W głównym menu masz Graj/Play, tam kilkasz pokazuje ci się taka tabelka, w niej masz Versus Ai Normal itp. Klikasz Normal potem 3v3 lub 5v5 nastepnie masz 2 buttony i jest "Match me with teammates" i "I will invite my own teammates". Może niedokładnie to opisałem bo nie mam możliwości wejścia do gry.
To bardzo proste:
1. Klikasz "Play"
2.Masz do wyboru : Co.Op vs AI" czyli kooperacja,kontra sztuczna inteligencja. Lub PvP, tu masz dwie mapki, jedna 5v5 ,druga 3v3.
Wybierasz jedną z w.w. opcji i na dole w prawym dolnym rogu pojawią się dwa pomarańczowe prostokąty: "Solo" i " Party, solo jest do dołączenia do gry samemu,system sam znajduje ci towarzyszy , Party wybierasz gdy masz kumpli z którymi chcesz grać, robisz team i wbijasz, po zrobieniu tego, zamiast "Play" pojawi się zegar który będzie odliczał czas oczekiwania na dołączenie do gry, po jakimś czasie wbijasz. Ot cała magia ; D, mam nadzieję że pomogłem.
Dzięki za pomoc. Temat można zamknąć.
Wiem tylko jak dołączyć do "custom games", nie wiem jak do "normal games". Może ktoś wytłumaczyć gdzie mogę w takich wziąć udział, bo nie ogarniam.