Ładowanie filmików na Youtube

Od pewnego czasu mam problem z youtubem. Często sama zmienia mi się jakość filmów i nie mogę zmienić wielkości odtwarzacza.(klikam i nic się nie dzieje) Ponadto filmiki nie chcą się ładować i jestem zmuszony odświerzać je po kilka razy. Czy to wina YT? Moja siostra na innym komputerze też ma takie problemy.

Nie tylko Ty i twoja sis macie z YT problem bo mi też ciężko ładują się filmiki w YT, szczególnie jak zmieniam jakość filmiku na HD to często zrywa połączenie i muszę odświeżać stronę ;p.

Edit: Polecam wyczyszczenie ciasteczek mi to trochę pomogło :)

Jak to z youtube'm...

Ciągle jakieś problemy.

Kiedyś miałem takie problemy, ale to było z rok temu. Myślę że wina nie leży po stronie YouTube'a, tylko użytkownika.

Gdyby to była wina użytkownika to jedna osoba by miała ten problem, jednakże na innych forach piszą, że też mają ten problem (w tym ja również).

Od pewnego czasu mam problem z youtubem. Często sama zmienia mi się jakość filmów i nie mogę zmienić wielkości odtwarzacza.(klikam i nic się nie dzieje) Ponadto filmiki nie chcą się ładować i jestem zmuszony odświerzać je po kilka razy. Czy to wina YT? Moja siostra na innym komputerze też ma takie problemy.