Lagi ? A może norma ? Video

Witam, nie wiem czy mam lagi czy to normalne , ale poniżej umieszczam filmik na którym ukazany jest mój problem. Otóż jest krótki odstęp od użycia skilla lub auto ataku do zadania damage w mobka.

Proszę o pomoc i wypowiedzi. Z góry dziękuje i pozdrawiam.

Ps: Jest to Dragon Nest Sea

To jest sea tak ? Jak tak no to na sea sa pingi po okolo ~200. To moze byc przyczyna problemu.

Jezeli to jakias beta EU to nie wiem.

Tak jest to Dragon Nest od SEA . Grasz na nim ? Masz tak samo ? Chciałbym się dowiedzieć opinii ludzi którzy w tej chwili grają na Sea. Dziękuje za odpowiedź

Zależy jaki masz internet i jaki ping bo ja tak nie miałem.

ping w grze nie wiem jak sprawdzam na internecie to około 30 ms. Internet 20mb/s

Gralem kiedys. Wszystkie CBT, ale kiedys odechialo mi sie czekac za wprowadzeniem wiekszego lvl capa. Tak mialem to samo, wydaje mi sie ze to wina ulokowania serwerow. Pamietam ze jakos dalo sie sprawdzic jaki ping jest, w jakims newsie bylo. Jednak najbardziej przeszkadza to w pvp.

Aktualnie oczekuje na wersje EU, nie bedzie takich warpow i normalne godziny eventow itd itp.

Ja całe szczęście tak niemiałem acz kolwiek to pewnie przez odległość od serverów

Przypomniało mi się jak fajnie się grało w DN lecz odechciało mi się grać przez tę łowienie ryb i sadzenie roślin i tutaj pytania opłaca się to robić bo łowiłem ryby itd. na siłę aż mi się grać odechciało ale jak to jest mało wartościowe to może wrócę :D

A więc tak, Sedziwa Sea znajduje sie dalleko, natomiast jak grałem na prywatnym serwerze, to nie miałem takich lagów.

Witam, nie wiem czy mam lagi czy to normalne , ale poniżej umieszczam filmik na którym ukazany jest mój problem. Otóż jest krótki odstęp od użycia skilla lub auto ataku do zadania damage w mobka.

Proszę o pomoc i wypowiedzi. Z góry dziękuje i pozdrawiam.

Ps: Jest to Dragon Nest Sea