Lagi? Czy coś innego?

Siema mam problem z lagami tzn. raczej są to lagi. No bo uderzam jakiegoś mobka to dopiero po 2-3 sec DMG się pojawia... WTF?;P

Internet: Neo TP 6mb/s ROUTER

Komp:

Radeon HD 6790 1GB

2GB Ram

Procek 2x2.71 AMD Athlon

Ogólnie BF3 działa:p

Lagi, ja bym się nie dziwił, wkońcu serwer stoi chyba w Azji. Podziwiam tych co grają z EU tam jeszcze :D. Chetnie bym ujrzał serwer EU, ale to szybko chyba nie nastanie ;s.

Pozdrawiam.

Serwery znajdują się w singapurze, więc to lagi na 99%. (:

Ale ja gram na SEA te cherrycredits.com to serwer stoi aż w Singapurze?

Czego żeś się spodziewał? SEA = South East Asia.

Już lepiej grać na wersji od nexona ( NA = North America) mniejsze lagi, ale trzeba użerać się z proxy.

lagi mogą byc spowodowane przestarzalymi sterownikami graficznymi. zaktualizuj sobie do najnowszej wersji bo ja mialem tez lagi a to pomoglo.

Właśnie aktualizuję... Zobaczymy:p Napiszę jakby co.

A na Nexon ktoś poda jak zmieniać te proxy? Tak wszystko szczegółowo opisane aby było bo jestem zielony:P Wpisywałem juz w google i znaleźć nie mogę:P

AKTUALIZUJĘ:

zaaktualizowałem sterowniki dalej to samo:p Biję 1-2 sec i dopiero mobek "dostaje" i pokazuje się DMG;p

niewiem... java , adobe flash player... wiecej pomyslow niemam.

to napewno nie wina serwera ja mam słabszy sprzęt i mi normalnie chodzi bez lagów na sea. niewiem może formata zrób

Siema mam problem z lagami tzn. raczej są to lagi. No bo uderzam jakiegoś mobka to dopiero po 2-3 sec DMG się pojawia... WTF?;P

Internet: Neo TP 6mb/s ROUTER

Komp:

Radeon HD 6790 1GB

2GB Ram

Procek 2x2.71 AMD Athlon

Ogólnie BF3 działa:p